Αμμοληψία από την παραλία του Αγίου Νικόλαο Αναβύσσου

DSC01367

Αμμοληψία πραγματοποιήθηκε από την παραλία του Αγίου Νικολάου Αναβύσσου με σκοπό, όπως καταγγέλλεται, να διαμορφωθεί παραλία στο 39ο χιλ. στο Λαγονήσι, όπου και μεταφέρθηκε η άμμο.

Εικάζεται ότι η αμμοληψία και η μεταφορά έγινε από την Ανώνυμη Μονομετοχική Εταιρεία του Σαρωνικού (ΑΔΜΚΕΣ), αλλά όποιος και αν την οργάνωσε και την υλοποίησε, είχε οπωσδήποτε την εντολή του Δημάρχου κ. Σωφρόνη.  

Ο κ. Δήμαρχος οφείλει να δώσει αμέσως εξηγήσεις και ελπίζουμε να μην είναι ταυτόσημες με αυτές της κοπής των δέντρων από την παραλία της Σαρωνίδας, όπου κανείς δεν είδε και κανείς δεν γνωρίζει ποιος τα έκοψε. 

Οι φωτογραφίες έχουν ληφθεί στις 5:30 έως 6:00, το απόγευμα της Παρασκευής 20/5/16, από τον κ. Ξιγκάκη και έχουν δημοσιευτεί με το σχετικό ρεπορτάζ στο site Παράκτιος.

DSC01353

Η παραλία στον Άγιο Νικόλαο με το φορτίο έτοιμο για μεταφορά

DSC01365

Το σημείο εναπόθεσης της άμμου στην παραλία του Λαγονησίου στο 39ο χιλ.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.