Πρόσκληση συνεδρίασης Δημοτικού Συμβουλίου Λαυρεωτικής της 24/5/2016

Λογότυπο ΛαυρεωτικήςΣας καλούμε στην 11η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου η οποία θα διεξαχθεί στο παλαιό Μηχανουργείο στην πόλη του Λαυρίου, την 24η Μαΐου 2016, ημέρα Τρίτη και ώρα 18:00, με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:

  1. Έγκριση του Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου «Κατασκευή Βρεφονηπιακού Σταθμού στο Ο.Τ.123 του πρώην Δήμου Κερατέας» του Δήμου Λαυρεωτικής και της επιστροφής των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης.
  2. Έγκριση του Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου «Ιδιωτικές Συνδέσεις Δήμου Λαυρεωτικής» και της επιστροφής των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης .
  3. Έγκριση του Πρωτοκόλλου Οριστικής παραλαβής του έργου «Ασφαλτοστρώσεις δρόμων πόλης Λαυρίου» του Δήμου Λαυρεωτικής και της επιστροφής των εγγυητικών επιστολών καλής εκτέλεσης.
  4. Έγκριση 1ου Συγκριτικού Πίνακα της μελέτης «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο στα διοικητικά όρια του Δήμου Λαυρεωτικής και τροποποίηση του ήδη υπάρχοντος ΓΠΣ».
  5. Έγκριση παράτασης της προθεσμίας περαίωσης εργασιών του έργου «Έργα υποδομής ανάπλαση ενοποίηση χώρων πρασίνου περιοχής Ιστορικού Κέντρου Λαυρίου (ειδικός προϋπολογισμός Α’Φάσης)» του Δήμου Λαυρεωτικής.
  6. Έγκριση τρίτης (3ης) Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος του Δήμου Λαυρεωτικής, οικονομικού έτους 2016.
  7. Έγκριση της υπ. αριθ. 08/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «Σχολική Επιτροπή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης» που αφορά στην διερεύνηση χρηματοδότησης των σχολικών εργαστηρίων του 1ου ΕΠΑΛ Λαυρίου.
  8. Ορισμός νέου τακτικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία «ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ» με τον διακριτικό τίτλο «Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Κ.» και αναπληρωματικού αυτού.
  9. Ορισμός εκπροσώπου του Δήμου Λαυρεωτικής για την Γενική Συνέλευση της ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΝΩΝΥΜΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΕΡΑΤΕΑΣ, με το διακριτικό τίτλο «Δ.ΑΝ.ΕΤ.Α.Κ.», που θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις του Ν.2190/1920 «Περί Ανωνύμων Εταιρειών» εντός των επομένων 2 μηνών.
  10. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου αναφορικά με την σύνταξη γνωμοδότησης προκειμένου να αποσαφηνισθεί ποιος ΟΤΑ είναι δικαιούχος του ειδικού τέλους 3% του άρθρου 25 του Ν.3468/2006 από τον αιολικό σταθμό στη νησίδα Άγιος Γεώργιος.
  11. Καθορισμός αμοιβής δικηγόρου για την σύνταξη του σχεδίου της σύμβασης Διαδημοτικής συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Λαυρεωτικής, Μαρκοπούλου, Σαρωνικού, Κορωπίου και Παιανίας για την από κοινού άσκηση των Πολεοδομικών αρμοδιοτήτων εντός των διοικητικών τους ορίων.
  12. Λήψη απόφασης για την αδελφοποίηση μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και της πόλης Σαν Χε της επαρχίας Χεμπέι της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας.
  13. Λήψη απόφασης για την απευθείας αγορά γηπέδου (κατ’ άρθρο 186 και 191 του Ν.3463/2006) που βρίσκεται στην Αγία Τριάδα Σούρεζας στην Τ.Κ. Αγίου Κωνσταντίνου του Δήμου Λαυρεωτικής για την πραγμάτωση συγκεκριμένου δημοτικού σκοπού.
  14. Λήψη απόφασης για τη σύσταση προσωρινής προσωποπαγούς θέσεως ΙΔΟΧ κατ’ εφαρμογή δικαστικής απόφασης.
  15. Συζήτηση και λήψη απόφασης σχετικά με την ύπαρξη ή μη των προϋποθέσεων που αφορούν στην άδεια ίδρυσης και λειτουργίας καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, το οποίο βρίσκεται στην Δημοτική Ενότητα Λαυρεωτικής, σύμφωνα με την υπ. αριθ. 03/2016 απόφαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.
  16. Έγκριση της παραλαβής της Τεχνικής μελέτης – Μελέτης εφαρμογής για την αποκατάσταση της περιοχής Καβοδόκανου Λαυρεωτικής και εγκατάσταση νέων χρήσεων.
  17. Λήψη απόφασης για την παράταση της χρονικής διάρκειας της συναφθείσης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ του Δήμου Λαυρεωτικής και του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου Λαυρίου (Εταιρεία Αξιοποιήσεως & Διαχειρίσεως της περιουσίας του Ε.Μ.Π.) για την εκπόνηση ερευνητικού έργου με τίτλο «Τεχνική βοήθεια στον Δήμο Λαυρεωτικής για την προώθηση καινοτόμων προτάσεων σε θέματα τοπικής ανάπτυξης».
  18. Ορισμός εκπροσώπων (τακτικού και αναπληρωματικού) του Δήμου Λαυρεωτικής στην γνωμοδοτική επιτροπή για θέματα ανέλκυσης, απομάκρυνσης ή εξουδετέρωσης ναυαγίων ή πλοίων.
  19. Έγκριση δικαιούχων για χρήση υπηρεσιών κινητής τηλεφωνίας και καθορισμός ανώτατου χρηματικού ορίου κλήσεων μηνιαίως.
  20. Λήψη απόφασης για τον καθορισμό ανταποδοτικού τέλους για τη σήμανση των ζώων συντροφιάς (υπ. αριθ. 48/2016 απόφαση Οικονομικής Επιτροπής).
  21. Λήψη απόφασης για την αποδέσμευση ποσών από Αποφάσεις Ανάληψης Υποχρέωσης.
  22. Διαγραφή ποσών από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους, που αφορούν Δημοτικά Τέλη και Τ.Α.Π. (υπ. αριθ. πρωτ. 5104/11-04-2016).
  23. Διαγραφή ποσού από βεβαιωμένους χρηματικούς καταλόγους, που αφορά τέλος κοινοχρήστου χώρου, καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (υπ. αριθ. πρωτ.: 5668/20-04-2016 Δήμου Λαυρεωτικής).
  24. Διαγραφή ποσού και προσαυξήσεων από τέλη ύδρευσης. (υπ. αριθ. πρωτ.6315/28-04-2016).
  25. Επιστροφή ποσού και προστίμου, ως αχρεωστήτως καταβληθέντων που αφορά τέλος 0,5% επί των ακαθαρίστων εσόδων καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος (υπ. αριθ. πρωτ.: 5264/13-04-2016).
  26. Έγκριση της υπ. αριθ. 37/2016 απόφασης του Ν.Π.Δ.Δ. του Δήμου Λαυρεωτικής με την επωνυμία «ΚΕΦΑΛΟΣ», που αφορά στην «Κατακύρωση της προμήθειας της ομάδας 7 (είδη οπωροπωλείου) του διαγωνισμού της προμήθειας τροφίμων για την κάλυψη των αναγκών των δομών του και της απευθείας ανάθεσης σε προμηθευτή».

Η Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου μεταδίδεται απ’ ευθείας μέσω της ιστοσελίδας του Δήμου Λαυρεωτικής (www.lavreotiki.gr).

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ.

ΜΑΡΙΑ ΓΚΙΚΑΡΑΚΗ 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.