“Αλκοόλ μετά τα 18. Εξηγώ στο παιδί μου γιατί”

Το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, στο οποίο συμμετέχει και ο Δήμος Σαρωνικού, διοργανώνει την 3η Πανελλήνια Εκστρατεία Ενημέρωσης για την ορθή κατανάλωση αλκοόλ.
Στόχος της εκστρατείας είναι η ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των συνεπειών της αλόγιστης κατανάλωσης αλκοόλ και η αλλαγή νοότροπίας σχετικά με το αλκοόλ και την οδήγηση, συμβάλλοντας έτσι στη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων.

Μέσω του διαδραστικού ιστότοπου “Ρώτα τον Διονύση”http://www.drinkscalculator.com/el-gr/ με απλές κινήσεις μαθαίνουμε την επίδραση του αλκοόλ στον οργανισμό μας.
Επίσης, στην ειδικά σχεδιασμένη ιστοσελίδα “Αλκοόλ μετά τα 18. Εξηγώ στο παιδί μου γιατί” http://www.socped.gr/alkool_kai_anilikoi οι γονείς μπορούν να αναζητήσουν πληροφορίες σχετικά με τις συνέπειες που έχει η κατανάλωση αλκοολούχων ποτών από τους εφήβους καθώς επίσης τα μέσα αναζήτησης λύσεων και διεξόδων.

 

 

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.