Έρευνες για τον εντοπισμό ψαροντουφεκά στο Λαύριο

Σε συναγερμό βρίσκεται το λιμενικό, η Πυροσβεστική Υπηρεσία και η Πολεμική Αεροπορία από τις 6 το απόγευμα της Τετάρτης για τον εντοπισμό ενός 55χρονου ερασιτέχνη ψαρά, που έπεσε για ψαροντούφεκο το απόγευμα με τον γιο του στην περιοχή του Λαυρίου και δεν ξαναβγήκε στην επιφάνεια.
Ο γιος του προσπάθησε να βουτήξει για να τον βρει αλλά δεν τα κατάφερε και αμέσως κάλεσε το Λιμενικό. Στην περιοχή εκείνη την ώρα και μέχρι τώρα πνέουν άνεμοι εντάσεως 7 μποφόρ, ενώ αξίζει να σημειωθεί, πως ο 55χρονος πάσχει από επιληψία.

Το σκάφος του Λιμενικού, εξαιτίας της τρικυμίας δεν κατάφερε να τον εντοπίσει και έτσι το Λιμενικό ζήτησε την συνδρομή από αέρος από την Π.Α. με ελικόπτερο Super Puma, που σηκώθηκε και πραγματοποιεί έρευνες στην περιοχή. Στις έρευνες συμμετέχουν και άντρες της Πυροσβεστικής που ψάχνουν στις γύρω ακτές.

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση, οι πυροσβέστες θα αποχωρήσουν από την περιοχή αφού μέχρι στιγμής είναι άκαρπες οι έρευνές τους και θα συνδράμουν ξανά τις δυνάμεις του Λιμενικού το πρωί, εφόσον τους ζητηθεί.

Πηγή: news247.gr


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.