Ένα βήμα πριν την έναρξη του έργου «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας»

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014 ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών κ. Ηλίας Μπουκοβάλας συμμετείχαν σε συνάντηση στα γραφεία της Αντιπεριφέρειας Ανατολικής Αττικής στην Παλλήνη όπου ο ανάδοχος του έργου «Βελτίωση και εκσυγχρονισμός Αλιευτικού Καταφυγίου Παλαιάς Φώκαιας» κ. Στέφανος Φυσικόπουλος προσκόμισε την απαιτούμενη εγγυητική επιστολή.

Στη συνάντηση αυτή, η οποία πραγματοποιήθηκε στο γραφείο του Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής κ. Ιωάννη Ασπρουλάκη συμμετείχαν επίσης η Προϊσταμένη Λιμενικών και Υδραυλικών Έργων κα Τερέζα Αφραταίου και η μηχανικός κα Βέρα Χαντζανδρέου.

Η εργοληπτική εταιρεία του κ. Φυσικόπουλου προσκόμισε την εγγυητική επιστολή για την καλή εκτέλεση του έργου και πλέον απομένουν οι τελικές υπογραφές από την Περιφερειάρχη Αττικής κ. Ρένα Δούρου.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού παρακολουθεί από κοντά την πορεία του συγκεκριμένου έργου καθώς πρόκειται για πολυετή απαίτηση των κατοίκων της Παλαιάς Φώκαιας. «Το έργο Βελτίωσης και Εκσυγχρονισμού του Αλιευτικού Καταφυγίου της Παλαιάς Φώκαιας είναι χρόνιο αίτημα των συνδημοτών μας. Πρόκειται για έργο μείζονος σημασίας καθώς θα συμβάλλει ουσιαστικά στην τόνωση της τοπικής οικονομίας αλλά και στον ασφαλή ελλιμενισμό των αλιέων και των σκαφών τους. Μέσα στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα θα μπουν οι τελικές υπογραφές από την Περιφερειάρχη Αττικής για την έναρξη των εργασιών.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που το σπουδαίο αυτό έργο πνοής για τον Δήμο θα εγκαινιάσει τη σειρά των μεγάλων έργων που θα υλοποιηθούν στον τόπο μας, κατά τη διάρκεια της δημοτικής μας θητείας», δήλωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.