Όμηρος της Τουρκίας, των Σκοπίων, των μεταναστών και της κυβέρνησης Τσίπρα η Πατρίδα μας.

Ηλίας Μακρής Καθημερινή

Σκίτσο του Ηλία Μακρή της Καθημερινής

Δεν έχει υποβληθεί αίτημα επανεισδοχής των μεταναστών στην Ελλάδα από τα Σκόπια, υποστηρίζει η κυβέρνηση και αφήνει ανοικτό το αν θα επιτρέψει την επιστροφή των 800 περίπου μεταναστών που πέρασαν λαθραία τα σύνορα της Π.Γ.Δ.Μ. την περασμένη Δευτέρα.
Το ερώτημα που τίθεται στους ανεγκέφαλους που κυβερνούν αυτήν την δύσμοιρη χώρα είναι:

Μετανάστες

Μετανάστες ξυλοκοπήθηκαν και επαναπροωθήθηκαν στην Ελλάδα

Για ποιο λόγο να υποβάλουν διπλωματικό αίτημα οι Σκοπιανοί, αφού άνοιξαν μια τρύπα στον φράχτη και ξεφορτώθηκαν τους μετανάστες, αφού τους ξυλοφόρτωσαν πρώτα. Τους τιμώρησαν μ΄ αυτό τον τρόπο, για να μην επαναλάβουν αυτή την “ηρωική” πράξη κατά τους ακροαριστερούς “ακτιβιστές”, που τους εξώθησαν (χωρίς την σύμφωνη γνώμη της κυβέρνησης άραγε;) σ΄ αυτό το απονενοημένο διάβημα.

Το δεύτερο σοβαρό θέμα είναι το ότι, η κυβέρνηση υποστηρίζοντας ότι οι 800 μετανάστες πέρασαν τα σύνορα και βρίσκονται στην Π.Γ.Δ.Μ. και ότι ενδεχομένως δεν θα τους δεχτεί πίσω, τότε στέλνει μήνυμα στα 2 εκατομμύρια μεταναστών, που περιμένουν στα παράλια της Τουρκίας, να μπουν στις βάρκες και να έρθουν στη χώρα μας, γιατί υπάρχει ακόμα “ελπίδα” να φτάσουν κάποια στιγμή στη Γερμανία. 

Δυστυχώς η Πατρίδα μας είναι όμηρος των Τούρκων, των Σκοπιανών, των μεταναστών και της κυβέρνησης Τσίπρα – Καμμένου.

Των Τούρκων που εκβιάζουν ωμά την Ε.Ε. για να περάσουν θέσεις που επιδιώκουν για πολλά χρόνια και δεν επιτυγχάνουν (πλημμυρίδα εκατομμυρίων Τούρκων στην Ε.Ε. χωρίς βίζα). Εκβιάζουν την Ελλάδα να γίνουν αποδεκτές οι θέσεις της για συγκυριαρχία στο Αιγαίο. Εκβιάζουν την Κύπρο ώστε να αρθούν οι ενστάσεις της Μεγαλονήσου, για την μη αναγνώρισή της ως ισότιμο κράτος από την Τουρκία.

Τα Σκόπια, βρήκαν την ευκαιρία να υποστηρίξουν ότι η χώρα τους είναι η υπεύθυνη και σοβαρή, η οποία σήμερα φυλάσσει τα σύνορα της Ευρώπης και ότι κακώς η Ε.Ε. (και το ΝΑΤΟ) δεν την αναγνωρίζει ως προενταξιακό μέλος με το όνομα Μακεδονία.  

Όμηρος των μεταναστών, που κατακλύζουν κατά χιλιάδες,τις πλατείες, τα πάρκα, τις κατασκηνώσεις των παιδιών μας, τα δημόσια κτήρια και σε λίγους μήνες τις όποιες δουλειές απέμειναν για τους Έλληνες, μια και δεν είναι δυνατόν να ζουν επ΄ αόριστον, από την (ανύπαρκτη) κοινωνική πολιτική του κράτους και την φιλευσπλαχνία των συμπατριωτών μας.   

Τέλος η Πατρίδα μας είναι όμηρος  μιας άθλιας, προδοτικής, αριστερής κυβέρνησης των Τσίπρα – Καμμένου, στην πολιτική της οποίας οφείλεται αποκλειστικά η κοινωνική και οικονομική αποδιάρθρωση της χώρας.

Μια χώρα που έχει χάσει 200.000 νέων παιδιών που φεύγουν στο εξωτερικό για να βρουν δουλειά και η κυβέρνηση Τσίπρα – Καμμένου προτίθεται να τους αντικαταστήσει με 200.000  μουσουλμάνους μετανάστες  από τα βάθη της Ασίας. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Όμηρος της Τουρκίας, των Σκοπίων, των μεταναστών και της κυβέρνησης Τσίπρα η Πατρίδα μας.”

  1. Ο/Η LEO λέει:

    Εξαιρετικό και πολύ αληθινό το άρθρο σας κε Φραγκόπουλε .

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.