Ψήφιση Κανονισμού Λειτουργίας ΚΑΠΗ & Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σαρωνικού

Το Νομικό Πρόσωπο ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ του Δήμου Σαρωνικού, προχώρησε στην σύσταση και ψήφιση κανονισμού λειτουργίας τόσο των ΚΑΠΗ όσο και του Κοινωνικού Παντοπωλείου.
Στο πλαίσιο αναδιάρθρωσης της λειτουργίας των θεσμικών φορέων και των οργάνων του Δήμου Σαρωνικού, το Νομικό Πρόσωπο ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ προχώρησε στη σύσταση κανονισμού λειτουργίας για τους επιβλεπόμενους φορείς των ΚΑΠΗ και του Κοινωνικού Παντοπωλείου, προκειμένου να υπάρξει βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών, μέσω της ορθολογικής και απολύτως διαφανούς διοίκησης και λειτουργία τους.
 image2 Ο Δήμαρχος Σαρωνικού και Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου, ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ, αλλά και όλα τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου έκριναν σκόπιμο να προχωρήσουν στην προαναφερθείσα ενέργεια, στοχεύοντας στην καλύτερη εξυπηρέτηση των συνδημοτών και στη βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτούς.
 
«Κύριο μέλημα και βασική μας υποχρέωση είναι η παροχή υπηρεσιών προς όλους τους συμπολίτες μας. Προχωράμε σε αναδιοργάνωση όλων των δομών του Δήμου, όπου κρίνεται απαραίτητο, με κύριο γνώμονα τη διαφάνεια και την ουσιαστική προσφορά, ιδιαίτερα προς εκείνους τους συμπολίτες μας οι οποίοι πλήττονται περισσότερο. Διευρύνουμε τη συμμετοχική διαδικασία μέσω της θέσπισης άμισθων επιτροπών, υιοθετώντας ένα πιο δημοκρατικό μοντέλο. Είμαστε δίπλα σε όλους. Η αναδιοργάνωση των ΚΑΠΗ και η δημιουργία Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι δυο πρώτες ενέργειες οι οποίες θα συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών διαβίωσης των συνδημοτών μας. Προχωράμε με πρόγραμμα και σχεδιασμό, ώστε να αξιοποιήσουμε την προσφορά και εθελοντική δράση που καταγράφεται ιδιαίτερα έντονη στον Δήμο μας» σημείωσε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.