ΧΥΤΥ σε Κορωπί και Μέγαρα;

Κλείδωσαν οι χώροι, που μαζί με το Γραμματικό θα διαδεχτούν τη Φυλή. Η χωροθέτηση των δύο περιοχών θα γίνει με νόμο, όπως έγινε το 2003 για την Κερατέα. 

Στο Κορωπί τώρα ο πόλεμος για τα σκουπίδια

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, η χωροθέτηση των δύο περιοχών, δεν θα γίνει αποδεκτή, από τους Δημάρχους, αλλά κυρίως από τους αγωνιστές του Οβριόκαστρου κ.κ. Πέτρο Φιλίππου (Αντιπεριφερειάρχης) και  Σταύρο Ιατρού (Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ), οι οποίοι πιθανότατα τις επόμενες ημέρες, μαζί με τις τοπικές οργανώσεις και τους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ (Πάντζα, Σκουρολιάκο), θα οργανώσουν το αγωνιστικό πλάνο. 

Στα σχέδιά τους είναι η αποκοπή των οδών προς Κορωπί, θα σκάψουν χαντάκια στη λεωφόρο Βάρης -Κορωπίου, θα τοποθετήσουν φορτηγά έξω από το πρώην λατομείο Κυριακού και σε καθημερινή βάση οι αγωνιστές (εισαγωγής από τα Εξάρχεια) που συμμετείχαν στους αγώνες της Κερατέας, θα περιφρουρούν το χώρο, εξοπλισμένοι με μολότοφ κ.λπ.

Θα γίνει το Κορωπί “άπαρτο κάστρο”.  

Δείτε φωτογραφίες από το “μέλλον”.

Αποτέλεσμα εικόνας για Σταύρος Ιατρού

Εξάλλου, σε δηλώσεις του, ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του ΕΔΣΝΑ κ. Σταύρος Ιατρού, υπογράμμισε ότι δεν πρόκειται να καμφθεί στο ελάχιστο «το δίκαιο αγωνιστικό φρόνημα των κατοίκων που αντιδρούν για το σπίτι και την υγεία των παιδιών τους».

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Πέτρος Φιλίππου θα οργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας στην παραλιακή λεωφόρο, όπως αυτές που οργάνωσε για την Κερατέα στη Σαρωνίδα

θα σκάψουν χαντάκια στη λεωφόρο Βάρης – Κορωπίου

Σε καθημερινή βάση οι αγωνιστές (εισαγωγής από τα Εξάρχεια) που συμμετείχαν στους αγώνες της Κερατέας, θα περιφρουρούν το χώρο, εξοπλισμένοι με μολότοφ κ.λπ.

«Δίκαιο» θα χαρακτηρίσει και ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής, Νικόλαος Χατζηνικολάου, τον αγώνα των κατοίκων του Κορωπιού για την παρεμπόδιση των εργασιών κατασκευής Χ.Υ.Τ.Α. στο λατομείο Κυριακού, όπως ακριβώς έκανε και με το Οβριόκαστρο.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “ΧΥΤΥ σε Κορωπί και Μέγαρα;”

  1. Ο/Η Γιάννης Αδαμης λέει:

    Ο Φιλίππου αγωνιστής για τις χωματερες !!!
    Αυτος που διατηρούσε την πιό βρωμερή χωματερή στην Βαλομάνδρα .
    Τί άλλο θα ακούσουμε από τον απαράδεκτο αυτό τύπο .

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.