Φιλίππου, Λουκάς και Μπαλάφας εξετάζουν την μετατροπή του κέντρου μεταναστών Λαυρίου σε μόνιμη δομή

Με στόχο την ένταξή του στα ευρωπαϊκό προγράμματα χρηματοδότησης εξετάζεται η μετατροπή της λειτουργία του Κέντρου Προσφύγων Λαυρίου σε μόνιμη δομή φιλοξενίας.

Αυτό ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής παρουσία του υπουργού Γιάννη Μουζάλα, του υφυπουργού Γιάννη Μπαλάφα, του αντιπεριφερειάρχη Ανατολικής Αττικής Πέτρου Φιλίππου και του δημάρχου Λαυρεωτικής Δημήτρη Λουκά.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο ειδήσεων, με δεδομένα τα πολλά προβλήματα λειτουργίας του Κέντρου σήμερα και αφού εκτέθηκαν διεξοδικά όλες οι παράμετροι του προβλήματος, ο κ. Φιλίππου δήλωσε ότι η Περιφέρεια Αττικής θα σταθεί αρωγός σε οποιαδήποτε προσπάθεια αφορά στη στεγαστική αναβάθμιση του Κέντρου με τις κατάλληλες παρεμβάσεις – επισκευές ώστε να καταστεί αξιοπρεπής χώρος για τη διαμονή των προσφύγων.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.