Υπόμνημα οργής στη Σαρωνίδα για τις αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος!

Με ένα ιδιαίτερα αιχμηρό κείμενο και τη συλλογή υπογραφών κάτω από αυτό, που απευθύνεται προς τον ΔΕΔΔΗΕ, αντιδρούν οι κάτοικοι της Σαρωνίδας, στις αλλεπάλληλες διακοπές ρεύματος που έχουν δημιουργήσει σωρεία προβλημάτων αλλά και ανασφάλειας στην πόλη αυτή του Δήμου Σαρωνικού.

Στο κείμενο, το οποίο ήδη διακινείται μεταξύ των κατοίκων της Σαρωνίδας, επισημαίνεται, μεταξύ άλλων, ότι “το τελευταίο διάστημα το πρόβλημα επαναλαμβάνεται σχεδόν καθημερινά, με αποτέλεσμα να παραμένει χωρίς ρεύμα για πολλές ώρες η περιοχή μας”.

Παράλληλα γίνεται λόγος για “παλιό και φθαρμένο δίκτυο” και το πρόβλημα θα λυθεί “μόνον όταν υλοποιηθεί ένα έργο αναβάθμισης ολοκλήρου του δικτύου”!

“Δεν είναι μόνο ότι χαλούν τα τρόφιμα, διαλύουν ψυγεία, ηλεκτρικές – ηλεκτρονικές συσκευές και επαγγελματικοί εξοπλισμοί, αλλά σαν αποκορύφωμα στην ταλαιπωρία μας προστίθεται και η διακοπή του νερού, διότι οι ηλεκτρικές αντλίες παύουν να τροφοδοτούν τις δεξαμενές νερού του δήμου”, προσθέτουν εξοργισμένοι οι κάτοικοι της Σαρωνίδας.

Οι άνθρωποι προειδοποιούν ότι αν δεν δοθεί άμεση λύση θα προσφύγουν στη Δικαιοσύνη διερωτώμενοι: “Εμείς είμαστε ή εξαναγκαζόμαστε να είμαστε συνεπείς προς τις υποχρεώσεις μας απέναντί σας, τις δικές μας υλικές και ηθικές ζημιές ποιος είναι υπεύθυνος να τις αναλάβει;”.

Σημειώνεται ότι το θέμα, όπως είχε αποκαλύψει το notioanatolika.gr, είχε δημοσιοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ο εκπρόσωπος τύπου του Λιμενικού Σώματος, αντιπλοίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός – ο οποίος είναι κάτοικος Σαρωνίδας με την οικογένειά του – προκαλώντας ιδιαίτερη αίσθηση. 

Η έκρηξη του υπεύθυνου τύπου του Λιμενικού Σώματος Νίκου Λαγκαδιανού για «το χάλι στο οποίο έχει εγκαταλειφθεί η Σαρωνίδα τα τελευταία 24ωρα»!

Μια εφιαλτική κατάσταση για τα όσα συμβαίνουν στη Σαρωνίδα, τα τελευταία εικοσιτετράωρα, περιγράφει στο προφίλ του στο facebook ο υπεύθυνος τύπου του Λιμενικού Σώματος, αντιπλοίαρχος Νίκος Λαγκαδιανός.

Ο ανώτεροςς αξιωματικός του Λιμενικού Σώματος, εκφράζει την οργή του απευθυνόμενος τόσο στον Δήμο Σαρωνικού όσο και στον ΔΕΔΔΗΕ.

«Χωρίς ρεύμα, χωρίς θέρμανση, χωρίς τηλέφωνα με μικρά παιδιά άρρωστα στο σπίτι και με κατεβασμένα τηλέφωνα στα αρμόδια Γραφεία, επηρεασμένοι όλοι σας από τη Χριστουγεννιάτικη ραστώνη… Ουδείς ενδιαφέρεται, προφανώς διότι δεν βρισκόμαστε σε προεκλογική περίοδο… », γράφει ο κ. Λαγκαδιανός.

Και το ίδιο εξοργισμένος, συνεχίζει: «Και μην σπεύσετε να κάνετε μπαλάκι τις ευθύνες σας διότι όλοι σας γνωρίζετε ότι η κατάσταση στην περιοχή μας, είναι το ίδιο άθλια επαναλαμβανόμενη σε κάθε κύμα έντονης κακοκαιρίας ή καύσωνα… Οφείλατε να είχατε πράξει τα δέοντα εκ της θέσης σας… Ντροπή και αίσχος…!!!».

Το γεγονός ότι ένας αξιωματικός και μάλιστα προβεβλημένος φτάνει στο σημείο να γράψει σε ένα μέσο κοινωνικής δικτύωσης και να εκφράσει την οργή του, σημαίνει ότι η κατάσταση που επικρατεί στη Σαρωνίδας έχει ξεπεράσει κάθε όριο.

Το κείμενο που καλούνται να υπογράψουν οι κάτοικοι της Σαρωνίδας οι οποίοι βιώνουν τριτοκοσμικές συνθήκες εξαιτίας των αλλεπάλληλων διακοπών ηλεκτρικού ρεύματος:

ipografes deddie


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.