Υπογραφή Σύμβασης Κατασκευής Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Τ.Κ. Κουβαρά

Σύμβαση για την κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά υπογράφηκε την Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015 ανάμεσα στον Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Γιώργο Σωφρόνη και την ανάδοχο εταιρεία «Τεχνικών Έργων Α.Ε.», σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Σαρωνικού.

Πρόκειται για ένα έργο ιδιαίτερης σημασίας, το οποίο θεωρούνταν σχεδόν αδύνατο να υλοποιηθεί εξαιτίας μακροχρόνιων δικαστικών διαφορών και προβλημάτων τα οποία έμοιαζαν απροσπέλαστα. Χάρη στις επίμονες και έντονες πιέσεις, της νέας Δημοτικής Αρχής και του Δημάρχου προσωπικά, επισπεύτηκε η έκδοση των απαιτούμενων δικαστικών αποφάσεων και προχώρησαν ταχέως οι απαιτούμενες διαδικασίες, καταλήγοντας στην ευόδωση των προσπαθειών με την υπογραφή της σύμβασης.  

Το έργο κατοχυρώθηκε στην ανάδοχο εταιρεία και αφορά τη μελέτη και κατασκευή του Βρεφονηπιακού Σταθμού στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά προϋπολογισμού 1.953.776, 21€. Το έργο συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, Εθνικούς Πόρους στο πλαίσιο του ΠΕΠ Αττικής 2007-2013 και του Π.Δ.Ε. Η αποπεράτωση των εργασιών ορίζεται έως τις 31-12-2015. 

Την ιδιαίτερη ικανοποίηση του για την εξέλιξη του έργου εξέφρασε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης, σημειώνοντας χαρακτηριστικά «καταφέραμε να αναστήσουμε ένα έργο μείζονος σημασίας, το οποίο θεωρούνταν «χαμένο». Ο νέος Βρεφονηπιακός Σταθμός έρχεται να προσθέσει ένα ακόμα λιθαράκι στις υποδομές σχολικών κτιρίων του Δήμου Σαρωνικού και να ικανοποιήσει τις ανάγκες προνηπιακής εκπαίδευσης των μαθητών της Τοπικής Κοινότητας Κουβαρά. Μέλημα μας, είναι η δημιουργία σύγχρονων και ασφαλών σχολείων όλων των βαθμίδων, σε όλες τις δημοτικές ενότητες. Η δημοτική αρχή καταβάλει κάθε προσπάθεια για την κατασκευή σχολικών κτιριακών υποδομών ώστε το δικαίωμα στη μάθηση και την εκπαίδευση να είναι δημόσια προσβάσιμο από όλους τους κατοίκους. Είμαστε βέβαιοι ότι ο νέος βρεφονηπιακός σταθμός θα συμβάλει ουσιαστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας».


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.