Το Legion Run στην Ανάβυσσο

Ο Δήμος Σαρωνικού φιλοξενεί τη διεθνή διοργάνωση Legion Run. Την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015, οι φίλοι της περιπέτειας, των extreme sports, του αθλητισμού δίνουν ραντεβού στην Ανάβυσσο.

1396120187-legion-run_4331843Μετά από δυο επιτυχημένες περιοδείες στη Νότια και Κεντρική Ευρώπη το 2014 και 2015, το γνωστό πλέον Legion Run επιστρέφει στην Ελλάδα και όπως δηλώνουν πει οι διοργανωτές θα είναι “Μεγαλύτερο, Καλύτερο και σίγουρα Διαφορετικό”. Η διάθεση των διοργανωτών να προσφέρουν μια διαφορετική εμπειρία για όσους θα λάβουν μέρος φέτος είναι εμφανής από το γεγονός ότι η διοργάνωση γίνεται σε νέα τοποθεσία, και συγκεκριμένα στις Αλυκές Ανάβυσσου με τη στήριξη του Δήμου Σαρωνικού.    

Το Legion Run είναι μια διαδρομή πέντε χιλιόμετρων με ευφάνταστα εμπόδια, η οποία απευθύνεται και προσφέρει μια ανεπανάληπτη πρόκληση σε άτομα από όλα τα επίπεδα φυσικής κατάστασης και σωματικής ικανότητας, λόγω του μη-ανταγωνιστικού της χαρακτήρα. Τα εμπόδια είναι τοποθετημένα και κατασκευασμένα με τρόπο που δοκιμάζει τόσο το σώμα όσο και το μυαλό.  Μετά την ολοκλήρωση της διαδρομής, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να γιορτάσουν την επιτυχία τους μαζί με τους συγγενείς και τους φίλους τους με μουσική, φαγητό, μπύρα και διασκεδαστικά παιχνίδια και διαγωνισμούς. Ο μοναδικός συνδυασμός από σωματικές και πνευματικές προκλήσεις, αναπόφευκτης ομαδικής συνεργασίας κατά τη διάρκεια της διαδρομής, μαζί με τη ζωντανή μουσική, τα διασκεδαστικά παιχνίδια, το φαγητό και το γλέντι, είναι αποδεδειγμένα μια συνταγή επιτυχίας σε όσες χώρες έχει πάει το Legion Run και οι διοργανωτές στοχεύουν να προσφέρουν την ίδια εμπειρία, αλλά με καλύτερο και αναβαθμισμένο τρόπο στις 13 Σεπτεμβρίου 2015 στις Αλυκές Αναβύσσου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.