Το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού διοργανώνει μια Πολιτιστική Περιήγηση στην Αττική Μαρώνεια

Το Ελληνικό Κέντρο Τέχνης και Πολιτισμού διοργανώνει μια ακόμη Πολιτιστική Περιήγηση στην  Αττική Μαρώνεια που βρίσκεται στην Καμάριζα, τον Αγ. Κωνσταντίνο Λαυρεωτικής. Ένα μικρό χωριό, λίγα μόλις χιλιόμετρα από το κέντρο της Αθήνας, ιδανικός χώρος για μονοήμερη εκδρομή με πολλές επιλογές.

 Σε μια μαγευτική περιοχή συναντάς την φύση (διαδρομές σε μονοπάτια και πρόσβαση στον Εθνικό Δρυμό  Σουνίου, τον μεταλλευτικό πολιτισμό (στοές μεταλλείων, διάφορες άλλες εγκαταστάσεις, φρέαρ Σερπιέρι και Ορυκτολογικό Μουσείο, αρχαία πλυντήρια) αλλά και την θρησκεία (Αγ. Νεκτάριος Καμάριζας, Αγ. Κωνσταντίνος, Καθολική εκκλησία και άλλα μικρότερα εξωκλήσια).

  • Η συμμετοχή κάθε ατόμου είναι  2 € γιατί τους δίνετε έντυπο ενημερωτικό υλικό
  • Αν σας ενδιαφέρει μπορεί να κανονιστεί φαγητό με 10 € το άτομο (ορεκτικά – σαλάτα – κύριο πιάτο με μπριζόλα ή μπιφτέκι ή κοτόπουλο) χωρίς τα ποτά.
  • Η μεταφορά θα είναι δική σας
  • Τα εισιτήρια στο Μουσείο είναι επιπλέον (επιλογή επίσκεψης)

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση επικοινωνήστε μαζί μου.

Βάσω  Κιούση   τηλ. 2106020026 – 6974380541


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.