Τοποθέτηση της κας Πέγκυς Γεωργοπούλου για την αποπομπή της από Αντιδήμαρχος (VIDEO)

Τοποθέτηση για την αποπομπή της από Αντιδήμαρχος έκανε η κα Πέγκυ Γεωργοπούλου, στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου της 26/2/2018. Η κα Γεωργοπούλου υπήρξε ιδιαίτερα αιχμηρή, στην κριτική της  απέναντι στον Δήμαρχο και σε συνεργάτες του, δηλώνοντας ότι αιτία της αποπομπής της ήταν, μεταξύ άλλων, η άρνησή της να συναινέσει ακόμα και σε μη “νόμιμες αποφάσεις”. 

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης, απάντησε επίσης με αιχμηρό τρόπο, κατηγορώντας την αποπεμφθείσα Αντιδήμαρχο, για έλλειψη συνεργασίας, αδιαφορία για το έργο που έπρεπε να επιτελέσει, ανέφερε ότι έγινε δέκτης έντονων διαμαρτυριών συλλόγων σε βάρος της και την χαρακτήρισε ως “partime” στέλεχος. Είναι χαρακτηριστική η αναφορά του, ότι θα έπρεπε η κα Γεωργοπούλου να είχε παραιτηθεί από τον πρώτο μήνα της ανάληψης των καθηκόντων της, εφόσον είχε διαπιστώσει μη “σύννομες αποφάσεις”.

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις της κας Γεωργοπούλου, παρενέβη ο επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μανώλης Τσαλικίδης, ο οποίος ζήτησε εξηγήσεις από τον Δήμαρχο για τις καταγγελίες της πρώην Αντιδημάρχου.

Παραθέτουμε το σχετικό βιντεοσκοπημένο απόσπασμα της συνεδρίασης το οποίο περιλαμβάνει τα δύο μέρη της απάντησης του Δημάρχου κ. Γιώργου Σωφρόνη


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.