Τελετή έναρξης των 49ων Βαλκανικών Ιστιοπλοϊκών Αγώνων

DSCN4878Με μια λαμπρή τελετή, για τα δεδομένα του Δήμου Σαρωνικού, Δημοτική Αρχή και πολίτες, υποδέχτηκαν χθες 3/9/2016 τις ιστιοπλοϊκές ομάδες έξη Βαλκανικών χωρών, με 154 αθλητές,  που λαμβάνουν μέρος στους 49ους ιστιοπλοϊκούς αγώνες, οι οποίοι πραγματοποιούνται στον όρμο της Αναβύσσου. Σωφρόνης ιστιοπλοϊκοί DSCN4867DSCN4869 DSCN4867 DSCN4864Την τελετή έναρξης άνοιξε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παλαιάς Φώκαιας, κ. Νάσος Παπουτσής, στο θεατράκι του λιμανιού της πόλης, αναφερόμενος στην ιστορική πορεία των θαλασσινών Φωκαέων που ξεκίνησαν από την Μικρά Ασία για να ιδρύσουν σπουδαίες πολιτείες σε όλο τον κόσμο με αποκορύφωμα την Μασσαλία. 

Την έναρξη των αγώνων κύρηξε ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Σωφρόνης, εξαγγέλλοντας την πρόθεση του Δήμου να αξιοποιήσει το μήκους 21 χιλιομέτρων παραλιακό μέτωπο του Δήμου σε χώρο θαλάσσιου αθλητισμού διοργανώνοντας αθλητικές διοργανώσεις Ελληνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Οι πολυμελείς εθνικές ομάδες εισήλθαν στο χώρο του θεάτρου παρελαύνοντας, με τα χρώματα των χωρών τους, ενώ την εκδήλωση έκλεισε το χορευτικό συγκρότημα του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγία Ειρήνη με παραδοσιακούς χορούς.   


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.