Τάσος Λαζαρίδης, Υποψήφιος Βουλευτής στην Περιφέρεια Αττικής με “Το Ποτάμι”

Τάσος Λαζαρίδης

Ο Τάσος Λαζαρίδης γεννήθηκε τον Μάρτιο του 1986 στην Αθήνα και μεγάλωσε στη Νοτιοανατολική Αττική.
Απόφοιτος του Εθνικού και Καποδιστριακού πανεπιστημίου της Αθήνας, του τμήματος Κοινωνικής Θεολογίας με master στις πολιτικές επιστήμες του University of Philadelphia.
Δημοσιογράφος από την ηλικία των 18 ετών και μέλος της Ένωσης Συντακτών έχει εργαστεί ως αρθρογράφος και ανταποκριτής σε εφημερίδες τόσο της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού. Ακόμη έχει εργαστεί στον ειδικό Τύπο, όπως σε περιοδικά αυτοκινήτου και γυναικεία περιοδικά, αλλά και σε ραδιοφωνικούς σταθμούς ως ραδιοφωνικός παραγωγός.
Είναι μέλος των εθελοντών της Αθήνας, σε δεκάδες διοργανώσεις από τους Ολυμπιακούς αγώνες μέχρι σήμερα, μέλος και εθελοντής της Ελληνικής Αντικαρκινικής Εταιρείας και μέλος οργανώσεων για την ισότητα των 2 φύλων, διευθύνοντας παράλληλα τον ραδιοφωνικό σταθμό Woman Voice.
Υπήρξε ιδρυτικό μέλος στο Ποτάμι ενώ είχε εκλεγεί πρώτος σύνεδρος από την περιφέρεια Αττικής. Όσον αφορά τις εκλογές του 2015 ήταν ένας από τους πρώτος 200 που πρότεινε ο Σταύρος Θεοδωράκης και η συντονιστική επιτροπή.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.