Συνεχίζονται οι δράσεις κατάρτισης και επιμόρφωσης του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης στο Δήμο Σαρωνικού

ΚΔΒΜΜε επιτυχία συνεχίζονται οι δράσεις του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης Επιπέδου 2,EUROLEARNING, που λειτουργεί στο Δήμο Σαρωνικού, για την κατάρτιση ανέργων και την επιμόρφωση εργαζομένων και επιχειρηματιών στην περιοχή.

  • Στο πλαίσιο της δραστηριότητας του Κ.Δ.Β.Μ. υλοποιήθηκαν τους τελευταίους μήνες:
    Προγράμματα επιμόρφωσης 163 εργαζόμενων σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις της περιοχής, καθώς και 126 εργαζόμενων σε τοπικές επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος. 
  • Πρόγραμμα κατάρτισης για την πιστοποίηση επαγγελματιών στο χώρο της ιδιωτικής ασφάλειας, με στόχο την απορρόφηση των αποφοίτων από επιχειρήσεις του κλάδου, που δραστηριοποιούνται ιδιαίτερα στο χώρο του Αεροδρομίου Ελευθέριος Βενιζέλος.
  • Πρόγραμμα επιμόρφωσης για εργαζομένους στην επιχείρηση ΚΤΕΛ Αττικής Α.Ε., με στόχο την αναβάθμιση της ποιότητας εξυπηρέτησης των επιβατών.

Επίσης, έχει ολοκληρωθεί ο σχεδιασμός του Β’ κύκλου του προγράμματος Επιταγής Εισόδου στην Αγορά Εργασίας για άνεργους νέους έως 29 ετών στον κλάδο του τουρισμού, ενώ στη φάση της προετοιμασίας βρίσκονται προγράμματα κατάρτισης για ανέργους ηλικίας 29-64 ετών, καθώς και για τεχνικούς ασφαλείας.

Γίνονται δεκτές αιτήσεις για το νέο κύκλο όλων των προγραμμάτων.
 
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, δήλωσε σχετικά: «Μέσα από τη δραστηριότητα του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης, εκατοντάδες νέοι, επιχειρήσεις και επαγγελματίες του Δήμου μας απέκτησαν την ευκαιρία να εργαστούν, να βελτιώσουν τις υπηρεσίες τους ή να κάνουν μια νέα αρχή. Τα μέχρι τώρα αποτελέσματα δικαιώνουν απόλυτα την επιλογή μας να επιδιώξουμε τη λειτουργία του Κέντρου στο Δήμο Σαρωνικού. Η γνώση, η επιμόρφωση και η κατάρτιση, είναι οι πιο χρήσιμες υπηρεσίες που μπορούμε να προσφέρουμε σήμερα στο ανθρώπινο δυναμικό του τόπου μας. Θα συνεχίσουμε, λοιπόν, να επενδύουμε σε αυτό το στόχο, με συνέπεια και ποιότητα.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.