Συνάντηση των Εθελοντών (IPP) από πολλά κράτη του κόσμου με πρωτοβουλία του ΝΟΣ

ΝΟΣ ΒόγγοληςΠραγματοποιήθηκε στις 29/07/2016 η συνάντηση των Εθελοντών (IPP) από πολλά κράτη του κόσμου στο Πυροφυλάκιο, όπου ο ΝΟΣ δια του προέδρου κ.Δημητρίου Βόγγολη τους υποδέχτηκε  λέγοντας: Σας καλωσορίζουμε  στον τόπο του Ξενία Διός  και  σας  δεχόμαστε  με την ίδια εκείνη  των προγόνων μας φιλοξενία .

Μικρή η χώρα μας  όμως κατά τον Βίκτωρα Ουγκώ  « ο κόσμος όλος συστελλόμενος  είναι η Ελλάδα και η Ελλάδα   διαστελλόμενη είναι ο κόσμος όλος»  και ότι όλα τα έθνη είναι παιδιά της  δικής της σοφίας  και του  δικού της πολιτισμού.

Τους έγινε η σχετική ενημέρωση από την κ. Αναστασία Ιωαννίδου για την αποστολή της Ομάδος Πυρασφαλειας και στη συνέχεια ακολούθησε η βράβευσή τους για τις δραστηριότητες Εθελοντισμού.

Όλοι μαγεύτηκαν από το μπαλκόνι της Σαρωνίδας, απ όπου θεάζεται η πόλη μας και  το απέραντο γαλάζιο, έβγαλαν τις αναμνηστικές φωτογραφίες και με τις αποσκευές φιλοξενίας θα γυρίσουν για τις πατρίδες τους με θύμισες και εμπειρίες από τον ευλογημένο τόπο μας.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.