Στο Λαύριο το 1ο Γεωλογικό Συμπόσιο της διαδικτυακής Κοινότητας Geological Community of Greece

 

13112547_10201387884016279_358117349_o - Αντιγραφή

Η ομάδα Geological Community of Greece διοργανώνει και σας προσκαλεί στο 1ο Γεωλογικό Συμπόσιο της διαδικτυακής μας κοινότητας, το οποίο θα πραγματοποιηθεί 23-24/7/2016 στην πόλη του Λαυρίου Αττικής.

Ο σκοπός της εκδήλωσης αυτής συνάδει με τον απώτερο στόχο της ομάδας που δεν είναι άλλος από τη δημιουργία μιας νέας γενιάς ερευνητών πεδίου, η οποία σε συνδυασμό με την επιστημονική γνώση των Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων θα προωθήσει και θα αναδείξει την επιστήμη της Γεωλογίας στην χώρα μας.

Το γεωλογικό αυτό διήμερο διαρθρώνεται ως εξής:

  • Tο Σάββατο 23/7 θα πραγματοποιηθούν παρουσιάσεις τύπου ημερίδας και σεμιναρίου από μέλη του group με επίκεντρο τη γεωλογία του ελλαδικού χώρου (βλ.«Πεδίο αναφοράς» στους κανόνες της ομάδας). Όποιο μέλος μας επιθυμεί να λάβει μέρος στις παρουσιάσεις να έρθει σε επικοινωνία με τον Μιχάλη Φίτρο.
  • Την Κυριακή 24/7 θα είναι ημέρα υπαίθρου, στην οποία θα πραγματοποιηθεί γεωλογικός περίπατος – ξενάγηση στην Λαυρεωτική γη καθώς και στα Μουσεία της περιοχής. Το τελικό πρόγραμμα του Συμποσίου θα αναρτηθεί σε εύλογο χρονικό διάστημα. Δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στους διαχειριστές: Νίκο Κολίτσα, Αθανάσιο Τσανίδη, Μιχάλη Φίτρο.

Πηγή: Η Πόλη μας


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.