Σε 5 Φεστιβάλ θα συμμετάσχουν τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ

Με χαρά σας παρουσιάζουμε το πρόγραμμα των 5 Φεστιβάλ Γυμναστικής που πρόκειται να συμμετάσχουν τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής του Α.Ο. ΝΙΚΗ ΚΕΡΑΤΕΑΣ στο προσεχές χρονικό διάστημα.

Ακολουθώντας την ιδέα και τη φιλοσοφία της μαζικής άθλησης, τα Φεστιβάλ απευθύνονται σε όλο τον αθλούμενο κόσμο χωρίς διακρίσεις. Αποτελούν γιορτές Γυμναστικής για όλους, ενισχύουν τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και της προσπάθειας.

Ακολουθούν σε χρονολογική σειρά τα φεστιβάλ που θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν οι μικρές μας Αθλήτριες.

-1-

WIN FOR LIFE FESTIVAL OF GYMNASTICS

ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΜΑΪΟΥ 2017  ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΗΡΙΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΑΤΤΙΚΗΣ

Το πλέον παραδοσιακό Φεστιβάλ Γυμναστικής, που εδώ και πολλά χρόνια διοργανώνει ετησίως ο Δήμος Ηρακλείου Αττικής, έχει εδώ και καιρό αφήσει τα σύνορα της πόλης έχοντας γίνει θεσμός για όλη την Αττική. Μας περιμένει όλους να ζήσουμε στιγμές ξεχωριστές !

 

-2-

4η ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΓΙΟΡΤΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΑ

ΚΥΡΙΑΚΗ 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Είναι μια πρωτοβουλία της Ολυμπιονικης Ειρηνης Αινδιλη να αναπτύξει την Γενική Γυμναστική. Είναι η μεγαλύτερη γιορτή γενικής γυμναστικής που έχει γίνει στην Χαλκίδα εκφράζοντας τη φιλοσοφία, ότι ‘’Η Γυμναστική είναι δικαίωμα για ΟΛΟΥΣ’’, αφού ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής και της ομαδικής εμπειρίας και της προσπάθειας.

 

-3-

17ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΓΕΝΙΚΗΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής στο Λαύριο είναι η μεγαλύτερη αθλητική εκδήλωση της Ανατολικής Αττικής με πολλά τμήματα και συμμετέχοντες.

 

-4-

EGO STAR GYM FESTIVAL ΣΤΟ ΓΑΛΑΤΣΙ

ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Ο χώρος διεξαγωγής της διοργάνωσης θα είναι η κεντρική σάλα του Παλαί του Δήμου Γαλατσίου. Το E.G.O.­STARGYM CONTEST είναι η μοναδική επίσημη πανελλήνια εκδήλωση Γυμναστικής που συνδιοργανώνεται από την Ελληνική Γυμναστική Ομοσπονδία (Ε.Γ.Ο.) και το Φιλογυμναστικό Όμιλο Μεταμόρφωσης «ΚΟΤΙΝΟΣ»

 

-5-

COSMOGYM 2017 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

ΠΕΜΠΤΗ 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2017

Το “COSMOGYM Festival & Contest” αποτελεί τη μεγαλύτερη διοργάνωση γυμναστικής για όλους, αλλά και το μεγαλύτερο indoor event που διεξάγεται στην Ελλάδα.

Περισσότεροι από 6.000 αθλητές, αθλήτριες και αθλούμενοι έχουν δηλώσει συμμετοχή στο “COSMOGYM Festival & Contest”, το οποίο θα διεξαχθεί από τις 20 έως τις 25 Ιουνίου στο Περιστέρι.

 

Ευχαριστούμε τον Δήμο Λαυρεωτικής για την υποστήριξη που μας παρέχει στις μεταφορές των αθλητών του ομίλου.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.