Σάββας Γκέραλης: Χρειαζόμαστε προσωπικό για την καθαριότητα και αυτό βρίσκεται στα γραφεία!!!

Σε δριμύτατη καταγγελία προχώρησε ο Αντιδήμαρχος Σάββας Γκέραλης στη συνεδρίαση του Δ.Σ. της 4/7/2015, για την πρόσληψη πενταμηνιτών εργαζομένων. Ο Δήμος ανέχθηκε οι εργαζόμενες κυρίες που προσλήφθηκαν, να εγκατασταθούν στα γραφεία και ο μεν αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Δημητρίου, δεν ξέρει που να τις απασχολήσει, ο δε έτερος Αντιδήμαρχος κ. Αδάμης, δεν έχει προσωπικό να αντιμετωπίσει τα προβλήματα καθαριότητας. 

Φιάσκο το πρόγραμμα πρόσληψης των 87 εργαζομένων μέσω ΟΑΕΔ, απαντάει ο Δήμαρχος. Οι εργαζόμενοι θα έπρεπε να είχαν προσληφθεί από τον Σεπτέμβριο του 2014 και τελικά τους προσλαμβάνουμε Αύγουστο του 2015. Μόνο οκτώ από τους 32 που προσλήφθηκαν έχουν την δυνατότητα να απασχοληθούν σε βαριές εργασίες καθαριότητας. Οι υπόλοιποι μέχρι τους 87 δεν ήρθαν να αναλάβουν υπηρεσία. 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Σάββας Γκέραλης: Χρειαζόμαστε προσωπικό για την καθαριότητα και αυτό βρίσκεται στα γραφεία!!!”

  1. Ο/Η Πανος λέει:

    Και εσυ αντιδημαρχε τι εκανες ?
    Η δικη σου ευθυνη δεν ηταν να τις απολυσεις βασει νομου.
    Αν δεν κανεις για την θεση βγαινεις απο την πορτα. Σου το δινει ο νομος το δικαιωμα αυτο. Το ειπε και ο Παγκαλος δεν το θυμασαι?
    Γιατι προσληφθηκαν σαν καθαριστριες
    κανουν τις γραμματεις ανεχομενοι οι υπολοιποι εμεις κ εσεις την πληρωμη τους και βεβαια σιγουρα δεν κανουν για το εργο που νομιζουν οτι κανουν και καθαριοτητα λογος ουδεις. Φαινεται αυτο!
    Πρεπει να ειμαστε ο βρωμερεστερος δημος στην Ελλαδα. Ακομα και το μεγαρο δεν ειναι στην καθαριοτητα και παρτε τα τζαμια σας για να καταλαβετε!!! Η γυρω απο τα σοβατεπια! να πω και αλλα γιατι δεν ειμαι κ ο ειδικος!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.