Πρόσκληση συνεδρίασης του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Δήμου Σαρωνικού” της 20/7/2015

Συγκαλείται συνεδρίαση του Δ.Σ. του Νομικού Προσώπου “ΑΡΙΣΤΟΔΙΚΟΣ Δήμου Σαρωνικού” η οποία θα γίνει στο Δημοτικό κατάστημα την Δευτέρα 20/07/2015 και ώρα 11:00 π.μ. προκειμένου να συζητηθούν και ληφθούν αποφάσεις στα παρακάτω θέματα.  

1. Αναμόρφωση προϋπολογισμού οικ. ετους 2015.

2. Λήψη απόφασης περί υποβολής αίτησης συμμετοχής στην πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο της δράσης «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής » και εξουσιοδότηση του Νόμιμου εκπρόσωπου για την υποβολή της αίτησης Συμμετοχής – Δήλωσης Προσφοράς και την υπογραφή σύμβασης έναντι της Ε.Ε.Τ.Α.Α Α.Ε, καθώς και την υπογραφή της σύμβασης εγγυητικής επιστολής συμμετοχής.

3. Λήψη απόφασης περί στοιχείων των δομών του Ν.Π οι οποίες συμμετέχουν στην πρόσκληση 2010/16-07-2015 της Ε.Ε.Τ.Α.Α. ΑΕ περί πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την υλοποίηση πράξεων στο πλαίσιο δράσης «ΕΝΑΡΜΟΝΙΣΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ» περιόδου 2015-2016.

4. Λήψη απόφασης καταβολής χρηματικών βοηθημάτων σε άπορους δημότες, υλοποίησης προγράμματος Κοινωνικής Προστασίας Ν.Δ 57/73 (Ενδεια)

5. Λήψη απόφασης περί ανανέωσης υποστήριξης συστήματος Αυτοματισμού Βιβλιοθηκών (ΑΒΕΚΤ) και ψήφιση πίστωσης σε βάρος του Κ.Α. 10-6266.001 για την αντιμετώπιση της δαπάνης.

6. Λήψη απόφασης περί αποδοχής παραχώρησης ακινήτου για την στέγαση του ΚΑΠΗ Σαρωνίδας.

Καλύβια 16./ 07 / 2015

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΛΙΟΔΑΚΑΚΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.