Προσοχή στις “εύσωμες” και “νόστιμες” κυρίες. Τον νάρκωσε και τον «έγδυσε» μέσα στο σπίτι του!

ilikiomenos-apatiΤο φύσαγε και δεν κρύωνε ο 73χρονος άνδρας ο οποίος γνώρισε μια νέα εύσωμη γυναίκα στην πλατεία της Σαρωνίδας και την προσκάλεσε στο σπίτι του για έναν καφέ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr, η νέα γυναίκα τον πλησίασε με το πρόσχημα ότι καθαρίζει σπίτια στην περιοχή κι όταν ο 73χρονος την προσκάλεσε στο δικό του αυτή δεν αρνήθηκε.

Έπιασαν την κουβέντα και της ζήτησε να του φτιάξει ένα καφεδάκι κάτι που δέχθηκε με… χαρά η γυναίκα.

Όμως όσο «μαγείρευε» το καφεδάκι έριξε στο φλιτζάνι και υπνωτικό. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα ο ηλικιωμένος άνδρας μόλις ήπιε μερικές γουλιές να νιώσει ζαλάδα και να αποκοιμηθεί.

Έτσι τον βρήκε η γυναίκα του λίγη ώρα αργότερα κι όταν μαζί της έψαξε το σπίτι συνειδητοποίησε ότι η πρόσχαρη εύσωμη κοπέλα του είχε αρπάξει 250 ευρώ, τις πιστωτικές κάρτες του, κάποια προσωπικά έγγραφά του και ένα χρυσό σταυρό!

Όπως είναι φυσικό ο 73χρονος κατήγγειλε το περιστατικό στην αστυνομία η οποία τώρα ψάχνει να βρει τη χαμογελαστή… καθαρίστρια που «έγδυσε» το θύμα της!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.