Πραγματοποιήθηκε η μουσικοχορευτική παράσταση “Πάμε σαν άλλοτε” από το Παιδικό Πανεπιστήμιο

 

1 η διευθύντρια Τατιάνα Τσαραμιάδου και οι εκπαιδευτικοι του σχολείουΓεμάτη μνήμες από άλλες εποχές ήταν φέτος η παράσταση του Παιδικού Πανεπιστημίου!  Μας ταξίδεψε στον χρόνο με ρομαντισμό, τρυφερά συναισθήματα και μυρωδιές από την παλιά Αθήνα! Απολαύσαμε νούμερα επιθεώρησης που έπαιξαν πρόζα τα παιδιά , αλλά και οι ταλαντούχοι εκπαιδευτικοί του σχολείου! Γνωρίσαμε νέους και νέες από άλλες εποχές με υπέροχα κοστούμια, τις καντάδες τους, τις παρέες, τις γνωριμίες στην πόλη, το χωριό, τις ταβέρνες, τα πάρτι, τις γειτονιές και τις πλατείες, Το ταξίδι άρχισε στο Ζάππειο το 1920 και συνεχίστηκε στο λαϊκό πάλκο του 50, τα ροκ συγκροτήματα του 60, τις ντίσκο του 80,  μέχρι τα σημερινά club , τα beach party και τις συναυλίες!

3 περίπατος στο Ζάππειο7 μαιρη λιντα χιωτης6 λατέρνα στην πλακα5 καντάδες στις γειτονιές4 στην παληα Αθήνα3 περίπατος στο Ζάππειο2 η χορωδία του συλλόγου Λυκουρίζα Λαγονησίου με τον μαέστρο Αιμίλιο ΓιαννακόπουλοΤα παιδιά του Παιδικού Πανεπιστημίου χόρεψαν από ταγκό μέχρι τσάμικο και μάμπο! Τραγούδησαν από καντάδες και Τσιτσάνη μέχρι Ζαμπέτα και Χιώτη! Οι εκπαιδευτικοί μας χάρισαν γέλιο με μιμήσεις του Θύμιου από το χωριό, αλλά και εμφανίσεις των αδελφών Μπρόγιερ! Στο τέλος στήθηκε ένα γνήσιο Ελληνικό γλέντι από όλη την Ελλάδα επί σκηνής, αλλά και επάνω στους θεατές που ξεσηκώθηκαν στο χορό και το τραγούδι! Την παράσταση άνοιξε η χορωδία του συλλόγου Λυκουρίζα Λαγονησίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου Αιμίλιου Γιαννακόπουλου, με συνοδεία ακορντεόν του Αχιλλέα Παναγούλη! Η χορωδία ντυμένη με κοστούμια της παλιάς Αθήνας έκλεψε τις εντυπώσεις τραγουδώντας παλιά νοσταλγικά τραγούδια! Οι 700 θεατές απόλαυσαν την παράσταση και καταχειροκρότησαν τα παιδιά και τις παιδαγωγούς τους! Και του χρόνου Παιδικό Πανεπιστήμιο!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.