Πραγματοποιήθηκε η Λαϊκή Συνέλευση στο Λαύριο, την οποία οργάνωσε η δημοτική αρχή

Ο Δήμαρχος κ. Δημήτρης Λουκάς στην εισήγησή του έκανε ένα σύντομο απολογισμό δράσης των πρώτων εκατό ( 100 ) ημερών της διοίκησης στους τομείς της καθημερινότητας, της ποιότητας ζωής του πολίτη, αλλά και στις στρατηγικές πρωτοβουλίες που ανέλαβε η νέα αρχή με στόχο την επανένταξη του Λαυρίου σε αναπτυξιακή τροχιά.

Παρόντα στο πάνελ ήταν και τα μέλη του Τοπικού Συμβουλίου της Δημοτικής Καινοτομίας, ενώ η Πρόεδρος Αλίκη Σπύρου υπογράμμισε τη σημασία της συμμετοχής και του διαλόγου με τους δημότες για τα προβλήματα και τις προτεραιότητες του Λαυρίου. Ακολούθησαν τοποθετήσεις δημοτών στην ατζέντα των προβλημάτων, αλλά και των άμεσων προτεραιοτήτων, όπως τις αξιολογούν οι πολίτες και κατεγράφησαν όλες οι απόψεις.

Ο Δήμαρχος Δημήτρης Λουκάς δήλωσε σχετικά με αυτή τη νέα μορφή άμεσης επικοινωνίας με τους δημότες : “Με την καθιέρωση των Λαϊκών Συνελεύσεων κλείνει ο κύκλος που η δημοτική αρχή ήταν περιχαρακωμένη και μακριά από τις αγωνίες και τις απόψεις των δημοτών και ανοίγει ένας νέος κύκλος άμεσης δημοκρατίας, ενημέρωσης και ζωντανού διαλόγου για τα ζητήματα που μας απασχολούν. Εμείς ως δημοτική αρχή έχουμε επισημάνει σε όλους τους τόνους ότι η δύναμή μας τούτη τη δύσκολη εποχή της κρίσης είναι οι συμπολίτες μας, η συμμετοχή τους και η φωνή τους. Έχουμε επισημάνει ότι πιστεύουμε στη δύναμη της συναπόφασης, του ελέγχου και της λογοδοσίας. Με αυτόν τον τρόπο θα κινηθούμε ολόκληρη την πενταετία : με τους πολίτες στην πρώτη γραμμή!”

                                                                                     Από το Γραφείο Τύπου


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.