Που είναι το σχέδιο σας για τα σκουπίδια κα Δούρου; Με Διεθνές Συνέδριο η Περιφέρεια ψάχνει την πρόταση …

Ακύρωσε τους 4 διαγωνισμούς για τις νέες Μονάδες Επεξεργασίας Απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ, κάλεσε τους δήμους να παρουσιάσουν τοπικά σχέδια για τη διαχείριση των απορριμμάτων χωρίς να βρει μέχρι στιγμής καμία ανταπόκριση, βγήκε μπροστά με πολύ θόρυβο και τελικά αποδείχτηκε ότι δεν έχει πρόταση!
Ο λόγος για την Περιφερειάρχη Αττικής κα Ρένα Δούρου η οποία προκειμένου να διαμορφώσει πρόταση για τα απορρίμματα οργανώνει διεθνές συνέδριο που θα στοιχίσει 40.000 ευρώ.

Πηγή: airetos.gr

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Που είναι το σχέδιο σας για τα σκουπίδια κα Δούρου; Με Διεθνές Συνέδριο η Περιφέρεια ψάχνει την πρόταση …”

  1. Ο/Η Πανος λέει:

    Δεν ειναι οτι δεν εχουν σχεδιο απλα συχνα πυκνα (παντοτε) ερχονται οι προμηθευτες και σου παρουσιαζουν την προταση τους και αυτη εχεις για οδηγο για την διακυρηξη του διαωνισμου. Συχνα πυκνα παντα παιρνει τον διαγωνισμο αυτος που εχει φωτογραφηθει.
    Κανενας δεν παιρνει υποψη τους τα λιγοστα μυαλα που εχουν απομεινει και δινουν τα φωτα τους. ΟΙ αλλοι τα παιρνουν με μιζες, ρουσφετια κα. Θα δειτε οταν θα βγει διαγωνισμος θα γελαμε στην αρχη και μετα θα κλαιμε που θα πληρωνουμε!

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.