Περιβαλλοντική εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” στο δημαρχιακό μέγαρο Σαρωνικού

Αναδημοσιεύουμε το video από την εξαιρετική εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” στο δημαρχιακό μέγαρο Σαρωνικού στις 12/3/2017, με θέμα «Η σημασία του περιβάλλοντος στην ανάπτυξη & ο ρόλος των τοπικών κοινωνιών». 

Χαιρετισμοί: 

  • Ρόδη Κράτσα, Πρόεδρος Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, πρώην Αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
  • Τάσος Γαϊτάνης, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας, Πρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Καλλιθέας

Τοποθετήσεις:

  • Η χωροθέτηση των οικονομικών δραστηριοτήτων και ο σχεδιασμός του χώρου: Εμπειρίες από Ελλάδα και Ευρώπη Παύλος-Μαρίνος Δελλαδέτσιμας, Καθηγητής Γεωγραφίας Χαροκοπείου Πανεπιστημίου
  • Περιβαλλοντικές παρεμβάσεις και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
    Γιώργος Σωφρόνης, Δήμαρχος Σαρωνικού, Μέλος ΔΣ Ινστιτούτου Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Καραμανλής, Μέλος ΔΣ ΠΕΔΑ, Μέλος ΔΣ ΠΕΤΑ
  • Βέλτιστες πρακτικές διαχείρισης στερεών και υγρών αποβλήτων ως μέσο ανάπτυξης των τοπικών κοινωνιών Κωνσταντίνος Αραβώσης, Αναπλ. καθηγητής ΕΜΠ, Σύμβουλος Προέδρου Νέας Δημοκρατίας για θέματα Περιβάλλοντος
  • Η συμβολή των οικολογικών σημάτων ποιότητας στην προστασία του περιβάλλοντος και του βιώσιμου τουρισμού Νίκος Πέτρου, Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρίας “Προστασία της Φύσης” 

Συντονιστής:

  • Τάσος Γαϊτάνης, Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας

ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

One Response to “Περιβαλλοντική εκδήλωση του Ινστιτούτου Δημοκρατίας “Κωνσταντίνος Καραμανλής” στο δημαρχιακό μέγαρο Σαρωνικού”

  1. Ο/Η καλυβιωτης λέει:

    Ξεχασατε να αναφερετε κυριε αττικε, καθως και το αλλο σαιτ ο ΠΑΡΑΚΤΙΟΣ οτι η εκδηλωση ηταν μια παταγωδη αποτυχια για τον σοφρωνη.
    σε ενα ακροατηριο μολις 70 ατομων,το οποιο οι περισοτεροι ηταν εκτος δημου σαρωνικου.
    εαν βγαλεις και τα 15 ατομα της κινησης κατα του κελ,καθως και τους συμβουλους του σοφρονη καταλαβαινετε γιατι αποτυχια μιλαμε.
    το συμπερασμα που βγηκε ειναι οτι οι νεοδημοκρατες και οχι μονο των καλυβιων εχουν γυρισει την πλατη στον σοφρονη,καθως δεν ηταν ουτε ενας!!!
    εγινε ρεζιλη στους κομματικους της ΝΔ και η δυσφορια τους ηταν εμφανης.
    ας καταλαβει ο σοφρονης οτι ειδικα τα καλυβια τα εχει χασει οριστικα,και ας διατυμπανιζει δεξια και αριστερα οτι μια μικρη μεριδα αντιτιθετε στα λυματα και στα σκουπιδια.
    τα χειροτερα (πολιτικα) ερχονται για αυτον.

    ΥΓ.αληθεια αυτη ηταν η εγκυρη επιστημονικη ενημερωση που θα εκανε στο δημαρχειο στους δημοτες με επιστημονες ο σοφρονης; απο τον ιανουαριο που μας ειχε υποσχεθει;
    αλλα να ξερει οτι η κοροιδια εχει πλεον και τα ορια της

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.