Πασχαλινή Γιορτή για τα Παιδιά Ιδρυμάτων Παιδικής Προστασίας από την Κοινωνική Στήριξη

Στον πολυχώρο  “Αχχίλειον” στη Βάρκιζα, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018, η καθιερωμένη Πασχαλινή Γιορτή, για τα παιδιά δέκα ιδρυμάτων, που διοργανώνει κάθε χρόνο η Κοινωνική Στήριξη.  Δεκάδες παιδιά που φιλοξενούνται στα ιδρύματα που έχει αγκαλιάσει η «Κοινωνική Στήριξη», έζησαν στιγμές άπειρης χαράς και αγάπης των επίσης δεκάδων προσκεκλημένων της οργάνωσης. 

Όπως κάθε χρόνο στην ωραία αυτή Γιορτή της Αγάπης και Αλληλεγγύης, η «Κοινωνική Στήριξη» τιμά ξεχωριστούς ανθρώπους που διακρίνονται για το έμπρακτο ενδιαφέρον τους για τον Συνάνθρωπο! Στην φετινή εκδήλωση τιμήθηκαν τρεις δυναμικές χαρισματικές Γυναίκες, οι κυρίες Λίλα, Γιούλα και Ρένα Τσακαλάκη. Τρείς νέες Γυναίκες, επιστήμονες, ικανές στο επιχειρείν στον χώρο της τέχνης του κινηματογράφου.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης και ο Δήμαρχος Ελληνικού κ. Ανδρέας Κονδύλης. 

Η Πρόεδρος της Κοινωνικής Στήριξης κα Αναστασία Τσιακάλου στην ομιλία της τόνισε τα εξής:

Κυρίες και Κύριοι – Αγαπημένα μας παιδιά. Εκλεκτοί μας προσκεκλημένοι  

Σας καλωσορίζουμε στην καθιερωμένη πλέον Πασχαλινή μας Γιορτή που εδώ και 15 χρόνια με πολύ αγάπη ετοιμάζουμε για εσάς. Την Γιορτή που όλοι περιμένετε και που ο όμορφος αυτός χώρος γεμίζει με μικρούς αγγέλους, αγκαλιές, χαμόγελα και αγάπη.

Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσους μας στηρίζουν και δείχνουν εμπιστοσύνη στο έργο μας. Την ορχήστρα της Πολεμικής μας Αεροπορίας και τον Διευθυντή της, Σμηναγό κύριο Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλο. Τους καλλιτέχνες που είναι κοντά μας, τους εθελοντές μας και όλους εσάς που βρίσκεσθε σήμερα εδώ. Ιδιαίτερα όμως για την επιτυχία αυτής της εκδήλωσης θέλω μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την επίτιμη Πρόξενο της Κύπρου στην Ελβετία, κυρία Βεατρίκη Δημητριάδη Power, για την γενναιόδωρη συνεισφορά της. Πολύ θα θέλαμε να είναι κοντά μας σήμερα σε αυτή τη Γιορτή όπως και την κυρία Έφη Θεοχαροπούλου, πρόεδρο της Ένωσης Ελληνίδων Κυριών της Γενεύης. Την ΑΜΚΕ «Αιγέας» και ιδιαίτερα τον κύριο Αθανάσιο Μαρτίνο, ευεργέτη της «Κοινωνικής Στήριξης», αλλά και της πατρίδας μας ,τον κύριο  Γιώργο και την κυρία Εύα, διαχρονικούς υποστηρικτές και συνοδοιπόρους της «Κοινωνικής Στήριξης», την κυρία Χριστίνα Σαραντοπούλου, Διεθνούς φήμης γλύπτριά μας που αγκαλιάζει το έργο μας και σήμερα είναι κοντά μας, και όλους εσάς που ανοίγετε την αγκαλιά σας για τα παιδιά που την χρειάζονται.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.