Παράταση προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη ΙΣΤ’ Επιστημονική Συνάντηση Νοτιοανατολικής Αττικής

cropped-top3Σας ενημερώνουμε ότι η προθεσμίας υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στη  ΙΣΤ’ Επιστημονική Συνάντηση Νοτιοανατολικής Αττικής, η οποία θα πραγματοποιηθεί στο Λαύριο μεταξύ 20 και 23 Νοεμβρίου 2015, παρατείνεται έως τις 20 Απριλίου 2015.

Υπενθυμίζουμε στους αιτούντες ότι στη διάρκεια των εργασιών της Συνάντησης δίνεται η δυνατότητα σε επιστήμονες διαφόρων ειδικοτήτων να προβούν σε ανακοινώσεις επί ποικίλων τοπικών θεμάτων (αρχαιολογικών, ιστορικών, λαογραφικών, πολεοδομικών, προστασίας του περιβάλλοντος κ.λ.π.) σχετικών με την περιοχή που εκτείνεται από τον Υμηττό και την Πεντέλη μέχρι το Σούνιο.

Η διάρκεια της κάθε ανακοίνωσης θα πρέπει να είναι έως 20 λεπτά και θα υπάρχει η δυνατότητα προβολής διαφανειών, slides, βιντεοταινίας και παρουσίασης μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή. Οι ανακοινώσεις θα δημοσιευτούν στα Πρακτικά της Συνάντησης, που θα εκδοθούν μετά τη λήξη των εργασιών της σε εύλογο χρονικό διάστημα. Είναι αυτονόητο ότι τα θέματα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και αδημοσίευτα.

Στην περίπτωση αποδοχής της πρόσκλησής μας, παρακαλούμε να συμπληρώσετε ηλεκτρονικώς (σε έγγραφο MS Word) το συνημμένο «Δελτίο Συμμετοχής» και να το αποστείλετε στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση info@emena.gr. Το Δελτίο Συμμετοχής θα πρέπει απαραιτήτως να συνοδεύεται από ξεχωριστό αρχείο MS Word με κείμενο περίληψης της ανακοίνωσής σας με στοιχεία του περιεχομένου της εργασίας σας, προκειμένου να μπορέσει η Επιστημονική Επιτροπή να το αξιολογήσει και να συντάξει το πρόγραμμα.

Οι απαντήσεις για τη συμμετοχή των συνέδρων θα αποσταλούν έναν μήνα μετά την εκπνοή της προθεσμίας.

Επισυνάπτεται:

Δελτίο Συμμετοχής


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.