Παράσταση και ψήφισμα των Συμπαραστατών στο ΥΠΕΣ

Στο Υπουργείο Εσωτερικών πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Γ.Γ. κ. Πουλάκη με εκπροσώπους του Δικτύου Συμπαραστατών, οι οποίοι επέδωσαν ψήφισμα σχετικά με τις υποχρεώσεις της Ελλάδας όσον αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση, σύμφωνα με πρόσφατη έκθεση του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Στην συνάντηση παρέστησαν οι Συμπαραστάτες του Δημότη και της Επιχείρησης Δήμου Αχαρνών κ. Σιδέρης, Ηλιούπολης κ. Αραμπατζής, Περάματος κ.Πετράς, Σαρωνικού κ. Μιχάλης και ο Συμπαραστάτης του Πολίτη και της Επιχείρησης της Περιφέρειας Αττικής κ. Σωτηρόπουλος.

Οι Συμπαραστάτες ενημέρωσαν τον Γενικό Γραμματέα σχετικά με την εξέλιξη των ψηφοφοριών για την εκλογή ΣτΔΕ και ΣτΠΕ σε Δήμους και Περιφέρειες και ακολούθησε συζήτηση για πιθανές νομοθετικές αλλαγές, ώστε να λειτουργήσει ο θεσμός και σε περιοχές στις οποίες ακόμη δεν έχει ξεκινήσει.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.