Ο καιρός τις ημέρες του ΠΑΣΧΑ

Ιδιαίτερα ενισχυμένοι φτάνοντας κατά τόπους τα 9 μπ., θα διατηρηθούν οι βόρειοι άνεμοι στο Αιγαίο έως το μεσημέρι της Μεγάλης Παρασκευής, καθώς στη συνέχεια αναμένεται σταδιακή εξασθένησή τους και μόνο στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θα διατηρηθούν ενισχυμένοι έως το μεσημέρι του Μεγάλου Σαββάτου. Οι βροχές από το Μεγάλο Σάββατο θα σταματήσουν σε ολόκληρη τη χώρα ενώ και οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν βαθμιαία άνοδο.

Πιο αναλυτικά: Το Μεγάλο Σάββατο 11/4 σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν ασθενείς και στο υπόλοιπο Αιγαίο από βόρειες διευθύνσεις ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις κα τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο θυελλώδεις έως πολύ θυελλώδεις 8-9 μπ. αλλά σταδιακά θα εξασθενήσουν. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν βαθμιαία άνοδο και θα φτάσουν στη Δυτική Ελλάδα τους 21 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 18 με 19 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 15 με 16 βαθμούς. Νωρίς το πρωί στα βόρεια ηπειρωτικά θα σημειωθεί κατά τόπους παγετός.

Τη Κυριακή του Πάσχα 12/4 σε ολόκληρη τη χώρα προβλέπεται ηλιοφάνεια με λίγες μόνο νεφώσεις. Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν βόρειοι – βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι και τοπικά στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο ισχυροί 6 μπ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Οι θερμοκρασίες θα σημειώσουν περαιτέρω άνοδο και θα φτάσουν στη Δυτική Ελλάδα τους 22 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά τους 20 με 21 βαθμούς και στα νησιά του Αιγαίου τους 16 με 18 βαθμούς.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 13/4 το σκηνικό του καιρού θα παραμείνει το ίδιο με τις θερμοκρασίες να σημειώνουν μικρή περαιτέρω άνοδο και τους ανέμους στο Αιγαίο να μην ξεπερνούν τα 5-6 μπ.

Ο καιρός Πέμπτη έως Δευτέρα


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.