Ο Δήμαρχος Σαρωνικού στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κρωπίας

Σε εξέλιξη η τρίτη διανομή τροφίμων, στο πλαίσιο του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Κρωπίας επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, το πρωί της Δευτέρας 19 Δεκεμβρίου, με την ευκαιρία της διανομής τροφίμων σε δικαιούχους, μέσω του Επισιτιστικού Προγράμματος ΤΕΒΑ (Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για Απόρους), που υλοποιείται από την «Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής».

Τον κ. Σωφρόνη, οποίος είναι υπεύθυνος της «Κοινωνικής Σύμπραξης Ανατολικής Αττικής», υποδέχθηκε ο κ. Θεόδωρος Γρίβας, Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας, Αθλητισμού, Πολιτισμού και Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κρωπίας.

Στην Κοινωνική Σύμπραξη Ανατολικής Αττικής συμμετέχουν συνολικά 13 Δήμοι, με συντονιστή εταίρο το Δήμο Σαρωνικού. Μέχρι σήμερα έχουν γίνει τρεις διανομές τροφίμων, ενώ οι ωφελούμενοι από το πρόγραμμα αγγίζουν, συνολικά, τους 11.000.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, ανέφερε σχετικά: «Η βοήθεια μέσω του προγράμματος Επισιτιστικής και Βασικής Υλικής συνδρομής είναι το ελάχιστον που μπορούμε να κάνουμε, για να στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας που έχουν βρεθεί σε δύσκολη θέση. Με τη μέχρι τώρα υλοποίηση και τα αποτελέσματα της συγκεκριμένης δράσης, επιβεβαιώνουμε ότι – παρά την οικονομική τους αποψίλωση – οι Δήμοι ήταν και θα είναι κοντά στον πολίτη και τις ανάγκες του. Τα Χριστούγεννα έρχονται και όλοι αξίζουν να γιορτάσουν με ένα γεμάτο τραπέζι. Με αυτό το στόχο υλοποιείται η τρίτη φάση διανομής του προγράμματος, από την οποία θα ωφεληθούν ακόμη περισσότεροι δικαιούχοι συμπολίτες μας. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τους εργαζόμενους στις Κοινωνικές Υπηρεσίες των Δήμων της Σύμπραξης, που εργάζονται αυτές τις ημέρες με αφοσίωση και πραγματική έγνοια για το συνάνθρωπο. Ας ελπίσουμε ότι το 2017 θα είναι για τον τόπο μας μια καλύτερη χρονιά, ώστε η ανέχεια και οι ελλείψεις βασικών ειδών διαβίωσης να αρχίσουν σταδιακά να μειώνονται. Εμείς, σε κάθε περίπτωση, θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ και να προσφέρουμε βοήθεια, όπως μπορούμε και σε όποιον τη χρειάζεται.»


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.