Ολοκληρώθηκε ο προληπτικός στοματικός έλεγχος σε όλους τους μαθητές του Δήμου Σαρωνικού

Ολοκληρώθηκε, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Αττικής, ο προληπτικός στοματικός έλεγχος σε όλους του μαθητές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σαρωνικού. Ο προληπτικός στοματικός έλεγχος γίνεται μια φορά το χρόνο και εφέτος πραγματοποιήθηκε στις 9 και 10 Μαΐου. 

Το πρόγραμμα υλοποιήθηκε από την Ενιαία Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Σαρωνικού σε συνεργασία με την αρμόδια Διεύθυνση της Περιφέρειας Αττικής και τους Διευθυντές των Νηπιαγωγείων και των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου Σαρωνικού. 

Ο Δήμαρχος κ. Γιώργος  Σωφρόνης, αφού πρώτα ευχαρίστησε τον Πρόεδρο της Σχολικής Επιτροπής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Σπύρο Δημητρίου, τις συνεργαζόμενες υπηρεσίες Δήμου και Περιφέρειας, τους Διευθυντές των Σχολείων και τους Οδοντιάτρους που συμμετείχαν στο πρόγραμμα έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Είναι σημαντικό να μάθουμε την νέα γενιά της πατρίδας μας για την αξία της πρόληψης. Η πρόληψη σώζει ζωές και διασφαλίζει καλύτερη ποιότητα ζωής για όλους.  Άλλωστε δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η υγεία μας εξαρτάται κατά 50% από την συμπεριφορά μας, 20% από το περιβάλλον, 20% από την κληρονομικότητα και μόνο κατά 10% από τις παρεχόμενες ιατρικές υπηρεσίες. Αξίζει λοιπόν το κόπο η προσπάθεια που κάνουμε ως Δήμος να εκπαιδεύσουμε τη νέα γενιά για την σημασία της πρόληψης». 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.