Οικοδόμηση Α’ Κατοικίας περιοχών με στοιχεία ΚΠ2 & ΚΠ3 Αναβύσσου

Προκειμένου να αποφευχθεί η όποια αναστάτωση και ανακριβής πληροφόρηση των συνδημοτών μας, ο Δήμος Σαρωνικού προβαίνει σε διευκρίνιση των νομίμως ισχυόντων  σχετικά με τις άδειες οικοδόμησης Α΄ κατοικίας στις περιοχές με στοιχεία ΚΠ3 και ΚΠ4 στην Ανάβυσσο.

Σύμφωνα με το ΦΕΚ Α.Α.Π. 313/2010 στο άρθρο 6, παρ. 5, προβλέπεται ότι «η έκδοση οικοδοµικών αδειών στην περιοχή αυτή επιτρέπεται µόνον κατόπιν βεβαίωσης της αρµόδιας Περιφερειακής Υπηρεσίας, ότι έχουν ολοκληρωθεί τα έργα αντιπληµµυρικής προστασίας στις οδούς Μ. Ασίας και Αγ. Τριάδος – Κυριακοπούλου», όπως επί λέξει αναφέρεται στο διάταγμα.  Ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Σαρωνικού κ. Μπουκοβάλας, ερωτηθείς από τοπικό ενημερωτικό μέσο, διευκρίνισε ότι με την ολοκλήρωση του έργου αντιπλημμυρικής προστασίας θα είναι και πάλι δυνατή η έναρξη έκδοσης αδειών, όπως δηλαδή προβλέπεται από τον νόμο.

Επιπροσθέτως, κρίνεται σκόπιμο να σημειώσουμε, ότι η ολοκλήρωση του αντιπλημμυρικού έργου εγγυάται την ασφαλή ανέγερση και χρήση των οικημάτων.  Από την πλευρά του ο Δήμος Σαρωνικού παρακολουθεί από κοντά την εξέλιξη των εργασιών, παρέχοντας τις αναγκαίες διευκολύνσεις, ώστε να επιταχυνθεί η ολοκλήρωση του τόσο σημαντικού αυτού έργου.

Το ενημερωτικό δελτίου του Δήμου εκδόθηκε σε απάντηση άρθρου του Αττικού Παρατηρητή. (Δείτε εδώ)


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Οικοδόμηση Α’ Κατοικίας περιοχών με στοιχεία ΚΠ2 & ΚΠ3 Αναβύσσου”

  1. Ο/Η GAS λέει:

    ΕΒΑΛΑΝ ΤΟΝ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΒΑΖΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΛΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ?

  2. Ο/Η Δ.Π.Ν.Γ.Μ. λέει:

    Και ο Γαλαξίας με τι άδεια ξεκίνησε εκσκαφές ρε καλόπαιδα; Ήδη κυκλοφορούν κακοπροαίρετα σχόλια στις ρούγες, για τον Φιλίππου και τον Μπουκουβάλα. Τι να πιστέψουμε απ΄ όλα.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.