Ξεκίνησαν τα μαθήματα στα Κέντρα Διά Βίου Μάθησης του Δήμου Σαρωνικού

ΚΔΒΜΤα πρώτα τμήματα του ΚΔΒΜ του Δήμου Σαρωνικού έχουν ήδη ξεκινήσει μαθήματα από τα τέλη Οκτωβρίου ενώ ετοιμάζονται κι άλλα βάσει των αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος.
Στη Δημοτική Κοινότητα Καλυβίων παραδίδονται μαθήματα Πληροφορικής Ι και Ιταλικών για τον τουρισμό. Στη Δημοτική Κοινότητα Σαρωνίδας ξεκινούν στις 20 Νοεμβρίου τα τμήματα Πληροφορική Ι και Ρώσικα για τον τουρισμό. Στη Δημοτική Κοινότητα Αναβύσσου οι ενήλικες μαθητές διδάσκονται Πληροφορική Ι και Ισπανικά για τον τουρισμό. Στην τοπική Κοινότητα Παλαιάς Φώκαιας ξεκινά την Τετάρτη στις 19 Νοεμβρίου τμήμα Γερμανικών βασικού επιπέδου ενώ στα τέλη Νοεμβρίου είναι προγραμματισμένο να ξεκινήσει τμήμα Ιταλικών βασικού επιπέδου και στην Τοπική Κοινότητα Κουβαρά.
 Το έντονο ενδιαφέρον των δημοτών και ο μεγάλος αριθμός των αιτήσεων, οι οποίες συνεχίζονται οδηγεί στη δημιουργία ακόμα έξι έως οκτώ νέων τμημάτων μέχρι την περίοδο των εορτών.
 «Για μια ακόμα χρονιά οι συνδημότες μας έχουν τη δυνατότητα να επιμορφωθούν στο γνωστικό αντικείμενο του ενδιαφέροντός τους, χωρίς καμιά οικονομική επιβάρυνση. Από την πλευράς μας φροντίζουμε να αξιοποιούμε κάθε προσφερόμενη δυνατότητα στον τομέα της εκπαίδευσης και των ενηλίκων. Η προτίμηση των συνδημοτών μας για τις ξένες γλώσσες αλλά και την πληροφορική δείχνει τον δρόμο για την ανάπτυξη του τουριστικού προφίλ του Δήμου μας, το οποίο άλλωστε ήδη σχεδιάζουμε και θα αρχίσουμε να υλοποιούμε άμεσα» επισημαίνει ο Δήμαρχος Σαρωνικού, Γιώργος Σωφρόνης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.