Νέες αρμοδιότητες του Δημάρχου Σαρωνικού κ. Γιώργου Σωφρόνη

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ανέλαβε μια ακόμα αρμοδιότητα. Μετά από πρόταση του Προέδρου της ΚΕΔΕ κ. Πατούλη ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σωφρόνης είναι πλέον μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Αυτοδιοίκησης  ΠΕΤΑ Α.Ε. η οποία εξειδικεύεται στην παροχή συμβουλευτικών, μελετητικών και υποστηρικτικών υπηρεσιών με επίκεντρο την τοπική ανάπτυξη.

Ο Δήμαρχος Σαρωνικού, ήδη εκλεγμένο μέλος της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής αποδέχθηκε και το νέο αυτό ρόλο, του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΠΕΤΑ Α.Ε. προσβλέποντας στην καλύτερη διεκδίκηση και ενίσχυση της αναπτυξιακής προοπτικής του Δήμου. «Στόχος είναι η μεγαλύτερη δυνατή δικτύωση του Δήμου Σαρωνικού, η ανάπτυξη συνεργασιών με έμφαση τους τομείς της χρηματοδότησης και της απορρόφησης επιχειρησιακών και επενδυτικών προγραμμάτων, αξιοποιώντας όλους τους διαθέσιμους πόρους, είτε αυτοί προκύπτουν από αμιγώς ευρωπαϊκά προγράμματα, είτε από εθνικούς πόρους.  Ως Δήμαρχος Σαρωνικού έχω δεσμευτεί, και αυτό πράττω καθημερινά, να υπηρετώ με τον καλύτερο τρόπο τα συμφέροντα των συνδημοτών μου» σημείωσε ο κ. Σωφρόνης.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.