Μυστική συνάντηση Σωφρόνη – Τσαλικίδη στην Παλαιά Φώκαια

Σωφρόνης Μανώλης ΤσαλικίδηςΣυνάντηση είχαν την Παρασκευή 27 Μαΐου 2016, στην Παλαιά Φώκαια ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Γιώργος Σοφρώνης με τον επικεφαλής της μειοψηφίας κ. Μανώλη Τσαλικίδη και συγκεκριμένα στην κατοικία του δεύτερου. Η συνάντηση  δεν έγινε γνωστή στους βασικούς συνεργάτες των δύο κορυφαίων παραγόντων του Δήμου λόγω κυρίως του θέματος που τους απασχόλησε. Το θέμα της συνάντησης, όπως εικάζουμε, ήταν η πρόταση για την χωροθέτηση του Κέντρου Επεξεργασίας Λυμάτων, στην οποία έχει ήδη καταλήξει ο Δήμαρχος και οι συζητήσεις που ξεκίνησαν μετά το δημοσίευμα του Αττικού Παρατηρητή (δείτε εδώ)

Ήδη κάποιοι φαντάστηκαν ότι η πρόταση για την χωροθέτηση του Κ.Ε.Λ. αφορούσε την Παλαιά Φώκαια και έσπευσαν να ζητήσουν εξηγήσεις από τον Δήμαρχο.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Μυστική συνάντηση Σωφρόνη – Τσαλικίδη στην Παλαιά Φώκαια”

  1. Ο/Η Insider λέει:

    Στην συνάντηση υπήρχαν και άλλα δημοφιλή πρόσωπα της Παλαιάς Φώκαιας , το παράξενο δεν ήταν τι out of record ατζέντα συζήτησαν αλλά το ότι έλειπε ο Πρόεδρος της Παλαιάς Φωκαίας Ν. Παπουτσής ενώ παρευρίσκοντο όχι και τόσο φιλικά προσκείμενα πρόσωπα του προέδρου.

  2. Ο/Η καλυβιωτης λέει:

    μυστικες συναντησεις, σαν τους μαφιοζους την νυχτα και στα σπιτια.
    καμαρωστε τους ψηφοφοροι και να ελπιζετε πολλα απο αυτους…
    οπως καποτε πριν δυο τετραετιες παραμονη εκλογων,ημερα σαββατο 12 η ωρα την νυχτα εβγαιναν απο το δημαρχειο καλυβιων ο φιλιππου,ο χρηστος ο γκινης και ο νυχας,και την αλλη μερα εχασε τις εκλογες ο γκινης.
    δεν μαθευτηκε ποτε τι συζητηθηκε εκεινη την νυχτα,οι υποψηφιοι του ανικανου γκινη προδοθηκαν απο τον ιδιο τον αρχηγο τους,
    ετσι και τωρα κανουν μυστικες συναντησεις για ποιον λογο;
    τι θα πεις στους ψηφοφορους σου τσαλικιδη;
    γιατι δεν συζητατε στο δημαρχειο ανοιχτα τα ζητηματα;
    τι σκαρωνετε ερημην μας;

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.