Μισθώθηκαν με δημοπρασία οι παραλίες της Γαλάζιας Ακτής και του Θυμαριού στον Σαρωνικό

Ολοκληρώθηκαν την Τετάρτη 17/6/2015, από την Ανώνυμη Μονομετοχική Δημοτική Κατασκευαστική Εταιρεία Σαρωνικού (ΑΔΜΚΕΣ), οι δημοπρασίες για την μίσθωση των παραλιών της Γαλάζιας Ακτής Καλυβίων και Θυμαριού Παλαιάς Φώκαιας.

Θυμάρι Παλαιά ΦώκαιαΣτην παραλία της Γαλάζιας Ακτής, κατατέθηκαν τρεις προσφορές και η κατακύρωση έγινε στην μεγαλύτερη που έφτασε τις 75.000 ευρώ. Υπήρξε ένσταση από τον προηγούμενο διαχειριστή της καντίνας η οποία θα εξεταστεί σήμερα. 

Για την παραλία του Θυμαριού οι προσφορές ήταν οκτώ και τελικά η κατακύρωση έγινε για το ποσό των 46.000 ευρώ. Από τους ενδιαφερόμενους μόνο δύο κατέθεσαν δικαιολογητικά  σύμφωνα με την προκήρυξη, οι υπόλοιποι αποκλείστηκαν. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

2 Responses to “Μισθώθηκαν με δημοπρασία οι παραλίες της Γαλάζιας Ακτής και του Θυμαριού στον Σαρωνικό”

  1. Ο/Η Είμαστε άρρωστοι και είναι πια αργά... λέει:

    Φραγκοπουλε μαζεψου….75.000 ηταν η αρχικη τιμη…ουτε καν επετρεψαν στους αλλους 2 ενδιαφερομενους να συμετασχουν…..και την (εδωσαν)με την αρχικη τιμη…σε ποιον!!??Τυχαιο? Δεν νομιζω…

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.