Μια πίτα, μόνο για τους υπαλλήλους του Δήμου Λαυρεωτικής

Άκουσαν για γλέντι και αποκριάτικο χορό και μάλιστα δωρεάν, οι πολίτες του δήμου Λαυρεωτικής και έσπευσαν να δηλώσουν συμμετοχή για τις 13/2/2015, στην αποκριάτικη γιορτή που οργανώνει ο Δήμος Λαυρεωτικής στο Τεχνολογικό Πάρκο. Βλέποντας την κινητοποίηση και την διάθεση των δημοτών να συμμετάσχουν και φοβούμενη ότι μπορεί να εξελιχθεί το γλέντι σε διαδήλωση, ο Δήμος εξέδωσε ανακοίνωση όπου διευκρινίζει ότι η εκδήλωση αφορά μόνο το προσωπικό του Δήμου και όχι για τους 25.000 δημότες!!!

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Δήμου έχει ως εξής:

Κατόπιν ερωτημάτων συμπολιτών μας, σας γνωστοποιούμε ότι η εκδήλωση του Δήμου μας για την κοπή της πίττας του και τον  Αποκριάτικο χορό που θα πραγματοποιηθεί στις 13/2/2015 και ώρα 19.00 στο Μηχανουργείο του Τεχνολογικού Πολιτιστικού Πάρκου  Λαυρίου αφορά αποκλειστικά και μόνο τους εργαζομένους του Δήμου Λαυρεωτικής  των Νομικών Προσώπων του και της ΔΕΥΑΤΗΛ.

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.