Μητρόπουλος: Υπερβάλαμε σε ορισμένες προεκλογικές δεσμεύσεις – Η ρήξη θα οδηγήσει σε εθνική τραγωδία (video)

Άρχισε να προσεγγίζει τον ρεαλισμό ο βουλευτής της Περιφέρειας Αττικής και Αντιπρόεδρος της Βουλής κ. Αλέξης Μητρόπουλος, «Ενδεχομένως υπερβάλαμε ως προς ορισμένες προεκλογικές δεσμεύσεις» αναγνωρίζει τώρα μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Mega, ενώ προβλέπει ότι “Η ρήξη θα οδηγήσει σε εθνική τραγωδία”. “Σε κάθε περίπτωση απαιτείται συμφωνία, έχουμε μπλέξει”, συμπλήρωσε.

Παράλληλα κατηγόρησε τους πιστωτές για το γεγονός ότι αγνοούν τη λαϊκή εντολή θέτοντας τελεσίγραφα και όταν ρωτήθηκε για τη στάση που θα τηρήσει απέναντι στη συμφωνία είπε: «Ο Θεός να μου δώσει δύναμη να μη δειλιάσω αλλά μέχρι τότε θα αγωνιστώ να πείσω την κυβέρνηση και τον πρόεδρό μου να μην εισηγηθούμε τέτοια μέτρα».

Δεν ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους, αν οι Ευρωπαίοι “δανειστές”, πρέπει να αναγνωρίσουν την λαϊκή εντολή της Ελλάδος ή την λαϊκή εντολή της Γερμανίας, της Φιλανδίας και της Λετονίας;

Με την ευκαιρία έσπευσε να διαφημίσει τηλεοπτικώς το υπό έκδοση βιβλίο του.  


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.