Μετανάστες στις Αλυκές; Εντολή στη Δ.Ε.Η. να ηλεκτροδοτήσει την περιφερειακή οδό

Σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, δόθηκε εντολή στην Δ.Ε.Η., να προχωρήσει στην ηλεκτροδότηση της περιφερειακής οδού των Αλυκών της Αναβύσσου. Η εντολή αυτή εικάζεται ότι έχει απόλυτη σχέση, με την δημιουργία κέντρου φιλοξενίας μεταναστών στο χώρο των Αλυκών. Από την παροχή αυτή προφανώς, θα είναι εύκολο να ηλεκτροδοτηθούν οι εγκαταστάσεις που θα δημιουργηθούν. Ενδεχομένως η εντολή να έχει δοθεί  από ημέρες, αλλά η τεχνική υπηρεσία δεν διέθετε τα απαιτούμενα υλικά και γι΄ αυτό δεν έχουν ξεκινήσει ακόμη οι εργασίες, όπως μας μετέφεραν. 

Να υπενθυμίσουμε ότι μόλις προ τριημέρου (21/3/2016 Δείτε εδώ), ο Αττικός Παρατηρητής είχε δημοσιεύσει άρθρο, που αναφερόταν στην αγωνία της Κυβέρνησης, να εξευρεθούν χώροι για την δημιουργία κέντρων φιλοξενίας και από τις προδιαγραφές φωτογραφιζόντουσαν περιοχές όπως οι Αλυκές. Πέραν αυτής της ένδειξης, υπήρξε ενημέρωσή μας, ότι εξετάζονται και οι Αλυκές, αλλά η πληροφορία ήταν συγκεχυμένη. Τώρα με την εντολή προς την Δ.Ε.Η. συμπληρώνεται το παζλ. 

Εφόσον υπάρχει τέτοια επιλογή και επιβεβαιωθεί, θεωρούμε ότι είναι αδύνατον να μην έχει ενημερωθεί προηγουμένως ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης. Επίσης απόλυτος γνώστης του θέματος, θα είναι και ο Αντιπεριφερειάρχης Φιλίππου, των οποίων περιμένουμε την τοποθέτηση. Να σημειώσουμε ότι την δημιουργία του κέντρου μεταναστών στο Λαύριο, επιμελήθηκε ο κ. Αντιπεριφερειάρχης, ο οποίος δημοσίευσε πρώτος στην σελίδα του σε κοινωνικό δίκτυο, την είδηση και φωτογραφίες από την μεταφορά των μεταναστών στις κατασκηνώσεις του Υπουργείου Γεωργίας.   


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.