Μάγεψε στην «Παλιά Γειτονιά» η Χορωδία του Κ.Α.Π.Η Λαυρίου

20150713_214858Μία μοναδική μουσική βραδιά είχαν την ευκαιρία να ζήσουν οι θεατές που βρέθηκαν στον Πολιτιστικό Χώρο Εκδηλώσεων Α.Κ.Ε.Λ στο Λαύριο, στην συναυλία που πραγματοποιήθηκε από την Χορωδία Κ.Α.Π.Η. Λαυρίου το βράδυ της Δευτέρας 13 Ιουλίου 2015.

Οι χορωδοί από νωρίς είχαν πάρει τις θέσεις τους για να γίνει η τελική πρόβα, και ο Μαέστρος κος Ευτύχης Ζάρμπ έδωσε το τέμπο για να ξεκινήσουν τα πρώτα τραγούδια με θέμα τον έρωτα, το γλέντι, την παλιά γειτονιά και τις όμορφες καντάδες από τα μέλη της Χορωδίας που παρά τα περασμένα τους χρόνια απέδωσαν άριστα τα μουσικά κομμάτια.Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε από τα Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ»-«ΘΟΡΙΚΟΣ»  και υπό την αιγίδα του Δήμου Λαυρεωτικής. 

20150713_203622

Παρών ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, η Πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «ΚΕΦΑΛΟΣ» κα Δήμητρα Πάλλη, οι εντεταλμένοι Σύμβουλοι Δήμου Λαυρεωτικής κ.κ. Ευαγγελία Βελετάκου, Μιχαήλ Μαθιουδάκης, ο Τοπικός Σύμβουλος Κερατέας κος Αναστάσιος Μητρογιάννης, εργαζόμενοι και μέλη του Κ.Α.Π.Η Λαυρίου. 20150713_215849

20150713_223307

Η βραδιά κύλησε με το κοινό να συμμετέχει σε πολλά από τα αγαπημένα κομμάτια που ερμήνευσαν οι Χορωδοί, οι οποίοι δεν δίστασαν να ανεβάσουν επί σκηνής τον Δήμαρχο Λαυρεωτικής κο Δημήτρη Λουκά ώστε να τραγουδήσει το τελευταίο κομμάτι της βραδιάς μαζί τους.

Πηγή: Η πόλη μας

 

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.