Λογοκρισία στον εαυτό του έκανε ο Δήμαρχος Σαρωνικού κ. Σωφρόνης

Δημοσιεύσαμε το VIDEO της συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Σαρωνικού της 15/2/2017, το οποίο μαγνητοσκοπεί ιδιωτική εταιρεία (δείτε εδώ). Διαπιστώσαμε στο 14ο  λεπτό και όταν συζήτηση αφορούσε ερώτηση του κ. Μανώλη Τσαλικίδη, σχετικά με την παρέμβαση του Δήμου Κορωπίου στο ΣτΕ υπέρ του ΚΕΛ της Γερακίνας, ότι το video διακόπτεται και μεταφέρεται στο επόμενο θέμα της ημερήσιας διάταξης.

Διαπιστώσαμε επίσης ότι στο επίμαχο τμήμα του video, ο Δήμαρχος κ. Σωφρόνης, αναφέρεται σε συνομιλία που είχε με τον Δήμαρχο Κορωπίου, ο οποίος του είπε ότι δέχτηκε προτροπή από τον πρώην Δήμαρχο Σαρωνικού κ. Πέτρο Φιλίππου, να κάνει παρέμβαση στο Σ.τ.Ε υπέρ της Μ.Π.Ε. δηλαδή υπέρ του ΚΕΛ της Γερακίνας. Ολόκληρο το τμήμα της συνεδρίασης διάρκειας 10 περίπου λεπτών, έχει αφαιρεθεί. 

Προφανώς το video έχει περικοπεί κατόπιν εντολής του Δημάρχου, λογοκρίνοντας τον εαυτό του, επειδή αποκάλυψε μια ιδιωτική συζήτηση που είχε με τον Δήμαρχο Κορωπίου κ. Κιούση (;).

Πρέπει όμως να αναφέρουμε και μας δίδεται αυτό το δικαίωμα πλέον, ότι ο Δήμαρχος έξη  ημέρες (10/2/2017), πριν την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου  σε τηλεφωνική επικοινωνία,  μας είχε αποκαλύψει ακριβώς αυτό τον διάλογο, αλλά μας ζητήθηκε να μην τον δημοσιοποιήσουμε, παρ΄ ότι επρόκειτο για μια άνευ προηγουμένου ΒΟΜΒΑ, που αποκαλύπτει το ήθος και την άθλια πρακτική με την οποία πολιτεύεται ο Πέτρος Φιλίππου. 

Εμείς σεβαστήκαμε την επιθυμία του κ. Σωφρόνη και δεν δημοσιεύσαμε οτιδήποτε. 

Ο Δήμαρχος είχε το δικαίωμα, να δημοσιοποιήσει αυτό το διάλογο και το έκανε στο Δημοτικό Συμβούλιο, όταν ρωτήθηκε από τον κ. Τσαλικίδη και έκανε πολύ καλά. Αλλά η διαγραφή του βιντεοσκοπημένου τμήματος από το επίσημο video του Δήμου είναι λάθος ενέργεια, αποτελεί λογοκρισία του εαυτού του και απόκρυψη γεγονότων, πράγμα που μας βάζει σε σκέψεις.

Θεωρούμε ότι η περικοπή του VIDEO είναι μεγάλο λάθος και πρέπει να αποκατασταθεί ΑΜΕΣΩΣ

Υ.Γ. Σε νεώτερη τηλεφωνική επικοινωνία μας με τον Δήμαρχο, υποστήριξε ότι η περικοπή έγινε από λάθος της εταιρείας και ότι θα ζητήσει σήμερα κιόλας να αποκατασταθεί. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.