Ληστεία με πιστόλι σε βάρος μαθητών, μέρα – μεσημέρι στη Σαρωνίδα!

Αντιμέτωποι με πιστόλι και σωματική βία βρέθηκαν στη 1 μετά το μεσημέρι της περασμένης Δευτέρας δυο μαθητές Λυκείου, 16 και 17 χρονών, (ο ένας από την Αγ. Μαρίνα Κορωπίου και ο άλλος από την Ανάβυσσο) έξω από την εκκλησία της Σαρωνίδας! σύμφωνα με πληροφορίες του notioanatolika.gr.

Τα δύο παιδιά βρίσκονταν,  στο σημείο όταν τα πλησίασαν δύο άτομα πάνω σε ένα μηχανάκι και το ένα από αυτά απαίτησε από ένα από τα παιδιά να του παραδώσει ένα τσαντάκι που κρατούσε.

Το παιδί αντέδρασε και τότε ο δράστης τον έσπρωξε βίαια με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία και να πέσει στο έδαφος. Και δεν έφτανε μόνο αυτό αλλά ο θρασύτατος ληστής τράβηξε πιστόλι και το έστρεψε στον μαθητή.

Μη μπορώντας να κάνει κάτι άλλο ο νεαρός παρέδωσε το τσαντάκι στον δράστη. Εν τω μεταξύ ο συνεργός του που οδηγούσε το μηχανάκι προσπάθησε να πλησιάσει τον φίλο του μαθητή ο οποίος όταν κατάλαβε τί συμβαίνει και για να αποφύγει και αυτός τη ληστεία, το έβαλε στα πόδια τρομαγμένος και από όσα είχε δει.

Τελικά οι δύο θρασύτατοι ληστές έφυγαν από το σημείο με το μηχανάκι παίρνοντας μαζί τους τσαντάκι που είχε ο ένας από ους μαθητές και μέσα στο οποίο υπήρχε μια μικρή περιουσία αφού ανήκε στον πατέρα του παιδιού.

Εκτός από το χρηματικό ποσό των 2.500 ευρώ σε αυτό υπήρχαν ακόμη τα κλειδιά του αυτοκινήτου του πατέρα του, τρεις κάρτες ανάληψης από τράπεζες και δύο κινητά!

Το περιστατικό κρίνεται ως ιδιαίτερα σοβαρό και πρωτοφανές αφού μέχρι σήμερα δεν είχε σημειωθεί άλλο παρόμοιο κατά μαθητών και μάλιστα μέρα – μεσημέρι!


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.