Κύκλωμα παραβόλων εντοπίστηκε στην περιφέρεια Αττικής

«Κύκλωμα» σχετικά με τη μεταβίβαση ή την ταξινόμηση διαφορετικών οχημάτων, μέσω της χρήσης του ίδιου παραβόλου, εντοπίστηκε στην Περιφέρεια Αττικής. Συγκεκριμένα, εξετάζεται η υπόθεση της παραπλάνησης των υπηρεσιών Μεταφορών & Επικοινωνιών με τη χρησιμοποίηση δύο φορές του ίδιου παραβόλου για τη μεταβίβαση ή την αρχική ταξινόμηση διαφορετικών οχημάτων. Αποτέλεσμα της δράσης του «κυκλώματος» ήταν η απώλεια εσόδων της Περιφέρειας προς όφελος των μελών του, τα οποία χρησιμοποιούσαν με τον παράνομο αυτό τρόπο τα παράβολα.

Η έρευνα από πλευράς των υπηρεσιών της Περιφέρειας Αττικής σε συνεργασία με τα καταστήματα των τραπεζών, από τα οποία έχουν εκδοθεί τα υπό έρευνα παράβολα, για τον ακριβή εντοπισμό του συνόλου των σχετικών υποθέσεων και συνακόλουθα της ζημιάς στα σχετικά έσοδα, συνεχίζεται.

Για την υπόθεση έχει ενημερωθεί ήδη η αρμόδια Εισαγγελική Αρχή για τις δικές της ενέργειες σχετικά με το ποινικό σκέλος της υπόθεσης.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.