Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας στο Δήμο Σαρωνικού 2/1/2017

Σε εορταστικό κλίμα και με «παραμυθένιο» καλλιτεχνικό περιεχόμενο, πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου Σαρωνικού, τη Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2017, στο Αμφιθέατρο του Δημαρχιακού Μεγάρου στα Καλύβια.
Η εκδήλωση, που διοργανώθηκε από το ΝΠΔΔ του Δήμου Σαρωνικού, «Αριστόδικος», απέκτησε ξεχωριστό καλλιτεχνικό χρώμα χάρη στη δημιουργική σύμπραξη όλων των τμημάτων που λειτουργούν στο πλαίσιο του Νομικού Προσώπου. Ειδικότερα, το Ελληνικών  Χορών Καλυβίων, η Θεατρική Πορεία «ΑΝΟΙΧΤΑ ΠΑΝΙΑ», η Δημοτική Φιλαρμονική και η Βιβλιοθήκη Καλυβίων συνεργάστηκαν για πρώτη φορά, δραματοποιώντας τέσσερα παραμύθια, από το βιβλίο «10+1 παραμύθια Σοφίας για καιρούς κρίσης και άλλων δεινών» της  Λίλης Λαμπρέλλη. Η παράσταση, που δόθηκε μετά την πραγματοποίηση του Αγιασμού, εντυπωσίασε τους παρευρισκόμενους με την αρτιότητα και την πρωτοτυπία της.
Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Σαρωνικού, κ. Γιώργος Σωφρόνης, έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου με ευχές για καλή χρονιά σε όλους. Ο Δήμαρχος Σαρωνικού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τους επικεφαλής και τα μέλη των τμημάτων του «Αριστόδικου» για την πρωτοβουλία τους και για το εξαιρετικό έργο που παρουσίασαν. Τόνισε, επίσης, ότι για πρώτη φορά η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Δήμου κόβεται σε μια κοινή εκδήλωση για όλες τις Δημοτικές Ενότητες, μεταφέροντας ένα μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας. Το συμβολικό φλουρί της πίτας αντιστοιχούσε σε διήμερο ταξίδι για δύο άτομα.


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.