Καμία ανησυχία για τα παιδιά από καταγγελία που παρουσιάστηκε σε δημοσίευμα

Διαψεύδουν αστυνομία και επιχείρηση ΑΝΙΜΑ CLUB, δημοσίευμα που αναφέρθηκε σε αλλοδαπό  που δήθεν φωτογράφιζε παιδιά στον αθλητικό πολυχώρο και στο παρακείμενο Δημοτικό σχολείο. Προσήχθη, επισημαίνει η αστυνομία, αλλοδαπός στο Α.Τ., αλλά αφέθηκε ελεύθερος, γιατί δεν βρέθηκαν στοιχεία που να τον ενοχοποιούν για οτιδήποτε. 

Προκειμένου να ενημερωθούν γονείς του Σαρωνικού, οι οποίοι αναστατώθηκαν από το περίεργο δημοσίευμα, ο Δήμαρχος Σαρωνικού συγκαλεί αύριο Δευτέρα 3/4/2017  και ώρα 16:00 σύσκεψη των Συλλόγων Γονέων του Δήμου, στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου στην οποία θα παραβρεθεί και ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας.

Πληροφορίες, αναφέρουν ότι στόχος του δημοσιεύματος ήταν ανταγωνιστικά επιχειρηματικά συμφέροντα που φωτογραφίζουν την επιχείρηση ΑΝΙΜΑ, στην οποία σύμφωνα με ανακοίνωσή της δεν λειτουργεί ο παιδότοπος  την χειμερινή περίοδο, άρα δεν υπάρχουν παιδιά σ΄ αυτόν. 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.