Καθυστερούν την απόδοση 8.918,71 ευρώ στους κατοίκους της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΞΗΕρώτηση προς το Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας κατέθεσε η Εύη Χριστοφιλοπούλου μαζί με όλους τους βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, σχετικά την καθυστέρηση της Κυβέρνησης να κατανείμει το  ποσό των 20 εκ. ευρώ που έχει εισπραχθεί ως Ανταποδοτικό Τέλος Αιολικών Πάρκων, σε οικιακούς καταναλωτές των κατοίκων 272 ορεινών κοινοτήτων της χώρας, σύμφωνα με το ν. 4203/2013 και την ΚΥΑ (ΦΕΚ Β΄3497/29.12.2014).

Πιο συγκεκριμένα οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης ερωτούν τον αρμόδιο Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας, γιατί η Κυβέρνηση  επί 1 χρόνο και παρά τις δεσμεύσεις της, δεν έχει κατανείμει κονδύλια ύψους 20 εκ. ευρώ  έως το 2014 και πότε προτίθεται να πιστώσει  τα αντίστοιχα ποσά στους λογαριασμούς των δικαιούχων οικιακών καταναλωτών στις 272 ορεινές κοινότητες των 111 δήμων της χώρας, στις οποίες είναι εγκατεστημένα τα Αιολικά Πάρκα.

Στην Ανατολική Αττική δικαιούνται ανταποδοτικό τέλος οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Κερατέας και συνολικό ποσό 8.918,71 ευρώ, όπως φαίνεται στον παρακάτω πίνακα:

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΔΗΜΟΣ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ

ΣΥΝΟΛΟ

ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ

ΛΑΥΡΕΩΤΙΚΗΣ

ΚΕΡΑΤΕΑΣ

8.918,71

 

 

ΣΥΝΟΛΟ

8.918,71


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.