Κίνδυνος σοβαρού ατυχήματος από την έλλειψη προειδοποιητικής σήμανσης, έξω από τον Παιδικό Σταθμό Αναβύσσου!

Σε μια λεωφόρο όπου συχνά οι διερχόμενοι οδηγοί αναπτύσσουν ταχύτητα, όπως η περιφερειακή οδός Αναβύσσου, δεν υπάρχει οποιαδήποτε σήμανση που να ειδοποιεί ή να υπενθυμίζει, ότι υπάρχει παιδικός σταθμός και άρα είναι ορατός και άμεσος ο κίνδυνος να προκληθεί κάποια στιγμή σοβαρό ατύχημα όταν κάποιος γονιός με το παιδί του θα προσπαθήσει να περάσει τη λεωφόρο. 

Περιφερειακός Αναβύσσου παιδικός σταθμός2Θα έπρεπε τουλάχιστον να υπάρχει η σχετική προειδοποιητική σήμανση “Προσοχή σχολείο” και στις δύο πλευρές της οδού, όπως μας επεσήμαναν γονείς οι οποίοι εντόπισαν τον πρόβλημα. Τα σταθμευμένα οχήματα έξω από τον παιδικό σταθμό, επιδεινώνουν το πρόβλημα, γιατί όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες εμποδίζουν σημαντικά την ορατότητα και των οδηγών αλλά και των πεζών που θέλουν να διασχίσουν τη λεωφόρο. αργά σχολείο

Έκπληξη προκαλεί το γεγονός, πως η τοπική δημοτική αρχή δεν έχει εντοπίσει το πρόβλημα στα τόσα χρόνια που λειτουργεί σ΄ αυτό το σημείο παιδικός σταθμός!!!

 


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.