Η συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου στο Λαύριο

Μία μοναδική βραδιά έζησαν οι θεατές που γέμισαν ασφυκτικά το Αμφιθέατρο ΕΠΑΛ Λαυρίου, το βράδυ του Σαββάτου 16 Μαΐου , στην συναυλία του Βασίλη Παπακωνσταντίνου με την Παιδική- Νεανική Χορωδία και την Ορχήστρα Νέων του Δήμου Λαυρεωτικής, σε ένα αφιέρωμα στον μεγάλο Έλληνα μουσικοσυνθέτη Μίκη Θεοδωράκη σε διεύθυνση του μαέστρου Ευτύχη Ζαρμπ.

20150516_220948dscn5407dscn5401Το Αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Λαυρίου άρχισε από νωρίς να γεμίζει, ώστε να μοιάζει μικρό σε χωρητικότητα αφού, πολλοί από τους θεατές στέκονταν όρθιοι, κάποιοι κάθισαν ακόμη και στους διαδρόμους του Αμφιθεάτρου, για να θαυμάσουν τον αιώνιο έφηβο Βασίλη Παπακωνσταντίνου ο οποίος έδωσε τον καλύτερο εαυτό του και δικαίωσε για άλλη μία φορά το κοινό του και τους θαυμαστές του. Η συναυλία διοργανώθηκε υπό την αιγίδα του Ν.Π.Δ.Δ. «ΘΟΡΙΚΟΣ» και τον Δήμο Λαυρεωτικής στα πλαίσια εκδηλώσεων του εορτασμού των 150 Χρόνων του Νεότερου Λαυρίου. Η είσοδος για το κοινό ήταν ελεύθερη και ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου συμμετείχε αφιλοκερδώς.

Το παρών έδωσαν ο Δήμαρχος Λαυρεωτικής κος Δημήτρης Λουκάς, ο Αντιπρόεδρος της Βουλής κος Αλέξης Μητρόπουλος, ο Αντιδήμαρχος Λαυρεωτικής κος Ιωάννης Αδάμης, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι του Δήμου Λαυρεωτικής ,ο σκηνοθέτης κος Παντελής Βούλγαρης, το επίσημο fun club του Βασίλη Παπακωνσταντίνου » Οι ψυχές και οι αγάπες», καθώς και πλήθος πολιτών.

Η συναυλία ξεκίνησε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου να ερμηνεύει το «Θέλει Αρετή και Τόλμη η Ελευθερία» και στο πρώτο μέρος της συναυλίας, οι θεατές άκουσαν Σεφέρη, Ελύτη, Λειβαδίτη, Ρίτσο, Αναγνωστάκη, Γιάννη Θεοδωράκη ντυμένα με μουσική του Μίκη Θεοδωράκη από την Ορχήστρα Νέων. 

Video της συναυλίας από τον ιστότοπο της Λαυρεωτικής “H Πόλη μας”


ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

Το παρόν διαδικτυακό μέσο ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει περί των επωνύμων ή ανωνύμων σχολίων που φιλοξενεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών, επικοινωνήστε μέσω της φόρμας επικοινωνίας έτσι ώστε να αφαιρεθεί.

Σχολιάστε

You can leave a response, or trackback from your own site.